Oglasila se Dunja Ilić nakon samoubistva oca: Tvoje oproštajno pismo je dostojanstveno kao što si i ti bio!

Republika 25.09.2019 22:21
Oglasila se Dunja Ilić nakon samoubistva oca: Tvoje oproštajno pismo je dostojanstveno kao što si i ti bio!


Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata "Eltim" i "Staklopan" i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.Jovan je sebi oduzeo život lekovima, a policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca. Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Ipak, niko nije očekivao da će njen otac usled celog haosa dići ruku na sebe.

Dunja je  na Instagramu podelila potresnu poruku kojom se oprostila od pokojnog oca.

Dunja Ilić 

- Za sve reči koje nisam stigla da ti kažem. "Hvala" koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu pokušavajući da te "vratim", dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i živeo. Volim te tata. Tamo negde znaj da dok nas "ono nešto" veže ja ti na silu neću ići. Mnogo nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca - napisala je ona.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak