Otac Dunje Ilić izvršio samoubistvo: Policija pronašla oproštajno pismo

Kurir 25.09.2019 21:57
Otac Dunje Ilić izvršio samoubistvo: Policija pronašla oproštajno pismo


Jovan Ilić, vlasnik propalih giganata 'Eltim' i 'Staklopan' i otac pevačice Dunje Ilić izvršio je samoubistvo.Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

Jovan je sebi oduzeo život lekovima, a kako saznaje "VIP" policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Dunja Ilić je sebi pokušala da oduzme život, kada je popila lekove nakon čega je završila u bolnici.

Pevačicu je u petak iza ponoći pronašla italijanska policija koja je došla po anonimnoj prijavi. Dunju su zatekli u besvesnom stanju, a odmah su alarmirali i hitnu pomoć koja je izašla na lice mesta.

Podsetimo, tokom četvrtka uveče Dunja se uključila uživo putem svog Instagram naloga i poručila fanovima da će se ubiti! U jednom trenutku pokazala je i tablete koje je popila, a njeni pratioci su je molili da se unormali i prestane da pravi budalu od sebe.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak