NEMATE VODE? To je zbog "stabilizacije sistema", voda stiže svima do petka

Mondo 25.09.2019 08:40
NEMATE VODE? To je zbog "stabilizacije sistema", voda stiže svima do petka


Zbog radova će bez vode od četvrtka u 22 sata do petka u 10 ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Ruzveltovom Bulevarom kralja Aleksandra, Terazijama, Zelenim vencem, Bulevarom vojvode Bojovića i Dunavskom, saopštilo je JKP Vodovod.Do potpune normalizacije vodosnabdevanja i stabilizovanja sistema za te potrošače doći će nakon završetka radova i punjenja sistema, tačnije do 24 časa u petak, 27. septembra, poručuju iz Vodovoda.

Do obustave u isporuci doći će upravo zbog radova koji treba da obezbede potpunu stabilizaciju sistema i normalizaciju vodosnabdevanja, a nakon kvara na magistralnom cevovodu na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije, koji nastao u petak 20. septembra u ranim jutarnjim časovima.

U saopštenju se objašnjava da su sve ekipe Vodovoda, angažovane nakon višečasovnog neprekidnog rada na otklanjanju defekta, izvele privremeno rešenje za uspostavljanje urednog vodosnabdevanja za potrošače na tom području, zbog čega su neophodni dodatni radovi.

Napominju da na magistralnom cevovodu nije došlo do novog kvara, nakon havarije u petak, već su u pitanju radovi koji treba da obezbede potpunu stabilizaciju sistema i normalizaciju vodosnabdevanja.

Vodovod se građanima izvinjava zbog neprijatnosti i zahvaljuje na razumevanju, uz obaveštenje da će za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biti obezbeđene autocisterne.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak