Preminuo otac Dunje Ilić: Njen pokušaj samoubistva nije izdržao

Espresso 24.09.2019 21:39
Preminuo otac Dunje Ilić: Njen pokušaj samoubistva nije izdržao


Tuga u porodici srpske pevačice.Jovan Ilić, otac Dunje Ilić preminuo je 21. saptembra. Ovu informaciju potvrdiio je pevačicin PR tim.

- Dunjino stanje je sada stabilno. Dunjin otac, Jovan Ilić - preminuo je 21. septembra. Dunja Ilić, kao i porodica, neće biti dostupni za komentar i bilo kakve dalje izjave. Molimo za malo razumevanja u ovako teškim životnim situacijama - glasio obavešetenje Dunjinog tima.

Jovan Ili će nekadašnji vlasnik firme „Eltim“. 2009. njegova frima je bankrotirala zbog blokiranog računa i duga od oko 1,7 milijardi dinara. Sa polica je iste godine povučena tehnička roba, a na više od 30 radnji je stavljen katanac.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Dunja Ilić je sebi pokušala da oduzme život, kada je popila lekove nakon čega je završila u bolnici.

Pevačicu je u petak iza ponoći pronašla italijanska policija koja je došla po anonimnoj prijavi. Dunju su zatekli u besvesnom stanju, a odmah su alarmirali i hitnu pomoć koja je izašla na lice mesta.

Podsetimo, tokom četvrtka uveče Dunja se uključila uživo putem svog Instagram naloga i poručila fanovima da će se ubiti! U jednom trenutku pokazala je i tablete koje je popila, a njeni pratioci su je molili da se unormali i prestane da pravi budalu od sebe.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak