Dnevni horoskop za 24.09.2019.

SvetPlus 24.09.2019 09:20
Dnevni horoskop za 24.09.2019.
Ovan 21.3.- 20.4.

Uživaćete u ovom danu. Od prepodnevnih sati pa sve do večeri, pratiće vas lepo raspoloženje, a svoju radost ćete imati i s kim da podelite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, opredelićete se za druženje sa prijateljima. Zauzeti među vama osećaće se ispunjeno, bezbrižno i vrlo zaljubljeno.Bik 21.4.-21.5.

Ovaj dan ćete iskoristiti za kvalitetno provođenje vremena sa porodicom i bliskim prijateljima. Ljubavi i topline vam neće nedostajati.

LJUBAV
Ako ste slobodni, na momenat se možete osetiti usamljeno, ali ćete ipak naći način kako da sebi popravite raspoloženje. Zauzeti će imati vrlo skladan odnos sa partnerom.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete želeti da nadoknadite propušteno kada je vaš društveni život u pitanju i u skladu sa tim posvetićete se prijateljima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete povesti važne i korisne razgovore. Slobodni se neće preterano zanimati za eventualne ljubavne prilike.


Rak 22.6. - 22.7.

Današnji dan iskoristićete za odmor i lenčarenje. Zaboravićete na obaveze i sve dosadne stvari koje vas čekaju u narednim danima.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, moći će da se pohvale vrlo harmoničnom i opuštenom atmosferom u ljubavnom odnosu. Slobodni će rado prihvatiti nečije uporno udvaranje.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete vrlo neodlučni i skloni donošenju odluka posredstvom tuđeg uticaja. Pokušajte da se opustite i ne brinete mnogo unapred.

LJUBAV
Slobodni će se svim silama truditi da ostave pozitivan utisak na svoju simpatiju, ali je moguće da u tome malo i preteraju. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji.


Devica 23.8. - 22.9.

Na okolinu ćete ostavljati utisak osobe kojoj niko nije potreban, što danas u izvesnoj meri i neće biti tako daleko od istine.

LJUBAV
Slobodni će donekle osećati potrebu za emotivnom bliskošću, ali neće biti spremni da se posvete tom aspektu svog života. Zauzeti se neće najbolje razumeti sa partnerom.


Vaga 23.9. - 22.10.

Trudićete se da udovoljite i sebi i drugima, ali to neće biti tako lak zadatak. Umesto da rasipate svoju energiju na sve strane, usredsredite se na ono do čega vam je najviše stalo.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prihvatite neke partnerovo predloge. Nećete pogrešiti. Slobodni mogu imati i više od jedne simpatije, ali i više od jednog udvarača.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas će se okolini vaši stavovi učiniti isuviše krutim i strogim. Zapravo, u komunikaciji će vam nedostajati doza taktičnosti i diplomatije.

LJUBAV
Slobodni će ostavljati utisak nekog ko voli da dominira, što im neće doneti naročit uspeh na ljubavnom planu. Zauzeti treba da izbegavaju razgovore na ozbiljne teme.


Strelac 21.11.- 21.12.

Tokom većeg dela dana osećaćete se bezbrižno i opušteno. Sa druge strane, nećete moći da se pohvalite obiljem fizičke energije.

LJUBAV
Slobodni danas neće imati želju da se trude oko bilo koga u nameri da mu skrenu pažnju na sebe. Zauzeti će se lepo slagati sa voljenom osobom.


Jarac 22.12.- 19.1.

Imaćete mnogo toga na umu. Tražićete način da se distancirate od drugih kako biste bili na miru sa svojim mislima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner neće biti siguran kako treba da se postavi prema vama. Slobodni se neće ustručavati da se posluže manipulacijom kako bi zaveli osobu koja im se dopada.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Trudite se da današnji dan ne provedete sami i izlovani od spoljnih dešavanja. Okrenite se članovima porodice, bliskim osobama, ili emotivnom partneru.

LJUBAV
Ako ste slobodni, iskoristite ovaj dan za druženje i ćaskanje sa prijateljima. Zauzeti bi itekako mogli da uživaju u društvu voljene osobe ukoliko ne budu isuviše pasivni.


Ribe 20.2.- 20.3.

Najpre ćete pokušati da se opustite i odmarate, međutim, ubrzo ćete shvatiti da vam pasivnost ne prija. Ispunjavanje obaveza će vam pasti lakše nego obično.

LJUBAV
Ljubav i emotivna pitanja uopšte vam neće biti preokupacija. Ako ste u vezi, moguće je da se vašem partneru ne bude svideo način na koji ćete se ophoditi prema njemu. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak