Neobična strana džinsa

Novosti 23.09.2019 21:27
Neobična strana džinsa


Sve vrste plavog džinsa trenutno su moderne, čak i pačvork farmerke sačinjene od svih zamislivih nijansi teksas platna. Kada je reč o ovom omiljenom komadu od džinsa, gotovo da su i svi krojevi u ponudiSvetli, tamni, izbledeli, brušeni, svečani sa svetlucavim momentima u tkanju... Sve vrste plavog džinsa trenutno su moderne, čak i pačvork farmerke sačinjene od svih zamislivih nijansi teksas platna. 

Kada je reč o ovom omiljenom komadu od džinsa, gotovo da su i svi krojevi u ponudi - od ravnih, preko nogavica koje se šire, vrećastih, onih sa neobičnim rezovima koji sada osim kolena otkrivaju i neke druge delove nogu, pa sa visokim strukom, sa spuštenim...

Vratile su nam se i denim košulje i jakne, kako najjednostavnije, tako i one sa ukrasima poput štepova, metalnih perlica, zihernadli... A tu su i sportske haljinice od džinsa koje ove sezone imaju veoma moderne forme i rešenja.

Neobična strana džinsa

Naime, mnogi dizajneri su se umesto kaiševa opredelili za dodatke koji podsećaju na košulje obmotane oko struka, a zapravo je reč o posebnom komadu odeće, nalik suknji, koji se umesto mašnom, vezuje pomoću dva našivena rukava i nosi se kako kao dodatak haljina tako i preko farmerica, sukanja i bermuda.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak