Tošić: Konačno i taj gol u derbiju!

RTS 23.09.2019 20:55
Tošić: Konačno i taj gol u derbiju!


Fudbaler Partizana Zoran Tošić mnogo toga je uradio u svojoj karijeri, ali nije dao gol u derbiju. Sve do danas..."Mislim da se od prvog momenta videlo da želimo da pobedimo, da je pobeda imeperativ s obzirom da smo u zaostatku za Zvezdom. Nismo imali mnogo izbora i kalkulacija, pa smo odmah počeli da napadamo. Prelep gol Sume je otvorio utakmicu, a posle je sve bilo lakše", rekao je Tošić.

"Prvi gol u derbiju... Iskreno, bio sam opterećen tim golom, jer su svi pitali kada će gol u derbiju. Konačno se i to desilo. Posle Suminog gola bili smo fokusirani na to da završimo utakmicu u našu korist. Dobra asistencija Rajka Brežančića ispraćena sa moje strane i eto - gol", rekao je Tošić.

On je istakao i da će ova pobeda uticati na samopouzdanje, jer kako kaže, dolaskom novog trenera, Partizan raste iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu.

"Stvaramo šanse dajemo golove, mislim da smo dosta efikasni. Partizan konačno igra na gol više i mislim da ništa nije slučajno. Vidi se naporan rad i zamisao trenera", zaključio je Tošić. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak