Dve verzije smrti Miroslava Armackog kruže selom: Pored tela pronađeni su delovi crnog motora

Telegraf 19.09.2019 00:29
Dve verzije smrti Miroslava Armackog kruže selom: Pored tela pronađeni su delovi crnog motora


Tragičan kraj potrage koja je trajala 75 dana. U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjihMiroslav Armacki (24) sahranjen je u utorak u na seoskom groblju u Melencima, u koje se porodica Armacki svojevremeno doselila iz Aleksandrova. 

Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, u kanalu oko 500 metara od ulaza u Melence, nakon više od dva meseca potrage. Međutim, zvanične verzije o ovoj tragediji još nema, a selom kruže različiti scenariji povodom njegove smrti.

Mladić koji je misteriozno nestao u kasnim popodnevnim časovima 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, bio je zaposlen u stranoj kompaniji u Zrenjaninu, a bio je veliki ljubitelj motora i kobnog dana, pre nego što će nestati, bio je na moto-skupu u gradu na obalama Begeja. U kući porodice Armacki ostaju tuga i bol, neutešni otac Milorad, majka i brat Aleksandar.

Policija se povodom misterioznog slučaja nije zvanično oglašavala, a selom kruže razne priče, da je kobne večeri Miroslav svojim motorom bežao od rotacije, kao i da je navodno išao velikom brzinom kroz selo, pišu Večernje novosti.

Ono što se i dalje svi pitaju je kako je moguće da nakon 75 dana iscrpne potrage, tokom koje je prečešljan svaki pedalj sela, niko nije našao na 500 metara od ulaza u selo, naročito u jeku poljskih radova?

U potragu za njim su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se sve ovo vreme nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim. Potraga za njim proširena je na obližnje atare i puteve oko Melenaca, Zrenjanina, Elmira... Njegove slike deljene su po društvenim mrežama.

Podsetimo, Miroslav Armacki je poslednji put viđen 4. jula kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak