Dnevni horoskop za 17. septembar 2019.

SvetPlus 17.09.2019 22:00
Dnevni horoskop za 17. septembar 2019.
Ovan 21.3.- 20.4.

Uznemirenost koju ćete danas osećati imaće i svoju pozitivnu stranu. Učiniće da se trudite i zalažete više za sve što vam je bitno.

LJUBAV
Slobodni među vama neće znati šta je to što im je istinski potrebno na emotivnom planu u ovom trenutku. Zauzeti će se veoma prijatno osećati u partnerovom društvu.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete zatvoreni, ćudljivi, a moguće i sumnjičavi prema ljudima u svom okruženju. Izbegavaćete gužvu, nepoznate osobe i mesta.

LJUBAV
Slobodni se neće baviti ljubavnim pitanjima. Biće sami sebi dovoljni u svakom smislu. Zauzeti će imati dosta lošu komunikaciju sa partnerom


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete učiti iz tuđih iskustava. Bićete otvoreni za poneki od saveta i predloga koje ćete dobiti od osoba čijem sudu verujete.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni nećete osećati potrebu za emotivnom bliskošću. Više će vas interesovati površni odnosi. Zauzete će pratiti pomalo nategnuta atmosfera u vezi.


Rak 22.6. - 22.7.

Mnogo je toga što čeznete da postignete na ličnom planu, međutim, moraćete da se strpite, kao i da u međuvremenu mudro raspoređujete svoju energiju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, imaćete utisak da vam partner ne posvećuje onoliko pažnje koliko zaslužujete. Slobodni neće imati kad da razmišljaju o ljubavi.


Lav 23.7.- 22.8.

Ovaj dan ćete rezervisati za odmor i opuštanje, ali to ne znači da ćete biti potpuno pasivni. Posvetićete se sadržajima koji bude vašu radoznalost.

LJUBAV
Ako ste slobodni, neće vam biti ni malo dosadno, niti će vam nedostajati da imate nekog pored sebe. Zauzeti neće obraćati puno pažnje na partnera.


Devica 23.8. - 22.9.

Nećete biti objektivni ni prema sebi ni prema drugima. Može vam se učiniti da ste u nekim stvarima sposobniji nego što zaista jeste. Budite skromniji.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni i romantični, ali i previše zahtevni po određenim pitanjima. Slobodni će se potruditi da zavedu jednu privlačnu osobu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas možete osetiti potrebu da “delite pravdu”. Vaši stavovi delovaće nešto rigoroznije nego obično zbog čega sa mnogima nećete moći da se usaglasite.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, od partnera će očekivati da im pokloni puno ljubavi i pažnje. Slobodni će teško uspeti da pronađu osobu koja bi im parirala na emotivnom planu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Isuviše ćete se baviti detaljima zbog čega nećete uspeti da sagledate širu sliku. Danas ćete biti skloni pogrešnim procenama i nedovoljno promišljenim postupcima.

LJUBAV
Slobodni će biti zaokupljeni nizom stvari, a nijedna od njih neće se ticati njihovog emotivnog statusa. Zauzeti će jedva naći vremena za voljenu osobu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Primetićete da ni kod vas nije baš sve kako biste želeli, ali da ste za razliku od mnogih u svom okruženju vi pomirljivi, kao i znatno bolje raspoloženi.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, pokušaće da partneru prirede neko prijatno iznenađenje. Slobodni će delovati kao magnet na svoju okolinu, ali će retko ko njih same uspeti da oduševi.


Jarac 22.12.- 19.1.

Tokom celog dana osećaćete pojačan umor zbog čega vam i najmanji fizički napori mogu delovati previše zahtevno. Bićete prilično usporeni.

LJUBAV
Slobodni mogu da sasvim slučajno sretnu jednu svoju staru simpatiju. Oni koji su u vezi, želeće da sa partnerom provedu mirno veče u kućnoj varijanti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Tokom današnjeg dana bićete dosta nemirni i napeti, a da ni nećete znati zbog čega se tako osećate. Prijaće vam društvo bliskih osoba.

LJUBAV
Verovatno je da postoji neko ko vam se dopada, međutim, nećete biti spremni da išta konkretno preduzmete po tom pitanju. Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti prilično osetljivi, a možda i nesigurni iz nekog razloga zbog čega će vam komunikacija sa ljudima u okruženju teći otežano.

LJUBAV
Ukoliko ste sami, a imate simpatiju, nespretno ćete joj pokazivati svoju naklonost. Oni koji su u vezi steći će utisak da je njihov partner nedovoljno zainteresovan za njih. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak