Misteriozna smrt Srpkinje u Australji: Šokantni obrt istrage ubistva Ivone Jovanović!

Kurir 12.09.2019 09:28
Misteriozna smrt Srpkinje u Australji: Šokantni obrt istrage ubistva Ivone Jovanović!


Slučaj smti Srpkinje Ivone Jovanović (27) u Australiji, dobiio je neočekivan obrt. Ona je pronađena u nedelju oko 20.30 sata sa prostrelnom ranom u grudima, a posle prvih informacija da je ubijena sada se spekuliše da je u pitanju možda i nesrećan slučaj.Policija, koja je privela njenog bivšeg dečka Kristosa Panagakosa, kaže da zasad ne postoje dokazi da je on pucao i da nije isključena mogućnost da je reč o "slučajnom upucavanju". 

- Istraga je i dalje u toku i pokušavamo da sklopimo sve kockice - rekao je detektiv koji sprovodi istragu. 

Panagakos je saslušan u policiji, ali protiv njega još nije podignuta optužnica, jer u ovom trenutku nema dokaza da je on počinio ovaj zločin. Smrt Srpkinje obavijena je velom tajne.

Ona je pronađena u nedelju oko 20.30 časova sa prostrelnom ranom u grudima u kućni na Zlatnoj Obali u australijskoj državi Kvinslend, a ubrzo nakon prijema u bolnicu je preminula od zadobijenih povreda. 

Nekoliko sati kasnije Panagakos je uhapšen zbog sumnje da je počinio ovaj zločin, a otkriveno je i da su u Ivoninom stanu u vreme pucnjave bili njeni prijatelji, bajkeri, koji su pobegli sa mesta zločina nakon što je jedan od njih pozvao hitnu pomoć.

Ivona se kobne večeri videla sa Panagakosom, koji ima podebeli policijski dosije i već je osuđivan zbog  ratsuranja droge. Policija za sada ne veruje da je pucnjava u nedelju povezana sa bajkerskim bandama ili nasiljem u porodici, pošto je Panagakos rekao da je i dalje blizak sa bivšom partnerkom. 

Policija još traga za oružjem kojim je upucana Jovanovićeva, a veruju da je reč o pištolju. Policija, takođe, traga za osobama koje su bile u kući u vreme tragedije. Ivona je sat vremena pre ubistva bila aktivna na društvenim mrežama i na Instagramu objavila fotografiju i snimak na kom se nalaze ona i njen pas.

- Ona nije bila sama kod kuće, tamo se nalazio veći broj ljudi i dok je policija stigla oni su otišli. Želeli bismo da dođu i kažu šta se dogodilo - rekao je detektiv policije u Kvinslendu Brendan Smit za "Kurijer mejl". 

- Veruje se da oružje koje je korišćeno nelegalno. Ovo je jasan primer situacije gde stvari mogu da krenu po zlu. Svakako je isključena mogućnost da je u ubistvo umešana bajkerska banda, koja je poznata po kriminalnim radnjama u australijskom podzemlju - dodao je on.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak