Tumbaković: Biće mnogo izmena u timu za Luksemburg

RTV 10.09.2019 15:11
Tumbaković: Biće mnogo izmena u timu za Luksemburg


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga i najavio mnogo izmena u timu o odnosu na Portugaliju."Istina je da smo više pričali o Portugaliji,ali smo vrlo profesionalno pristupili i ovom mecu. Zoran Filipović i Momčilo Vukotić su skautirali oba rivala. Predrasuda je da su bodovi sigurno, očekujem ozbiljnu borbu", rekao je Tumbaković na konferenciji za medije.

Kako je naveo Luksemburg ima tim koji zavređuje pažnju.

"Ne pravim alibi nikakav, oni idu mic po mic napred. Ispred su nas na tabeli, imaju gol razliku bolju. Teško primaju golove, teško ih i daju doduše. Želimo da ostvarimo dobar rezultat,ali moramo dobro da se napnemo za to.

On je najavio dosta novih igrača u timu, osim izvesnog izostanka povređenog Dušana Tadića.

"Najbolji plejmejker Evrope, sjajan igrač, ali doktori kažu da mu treba odmor od tri-četiri dana i ja im verujem.To je jedan momenat,ali je i rezultat sa Portugalijom izdefinisao naš put za dalje. Biće još promena u timu, daću nekim drugim momcima sansu, želim sem na treningu da ih vidim na terenu", poručio je Tumbaković.

Iznenađenje u Luksemburgu: Pres konferencija pod šatorom

Srpske novinare, ali i predstavnike Fudbalskog saveza u Luksemburgu je danas dočekalo iznenađenje, pošto je konferencija za medije uoči sutrašnje utakmice protiv domaćina održana pod šatorom.

Iako je u pitanju zemlja članica Evropske unije, prilično bogata, na stadionu nema Medija centra koji je standard za utakmice pod okriljem UEFA.

Situacija je podsetila na "eksperiment FSS" pre dve godine, kada je tadašnji selektor spisak igrača za Mundijal u Rusiji saopštio pod šatorom na EKO pumpi, jednog od sponzora Saveza.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak