Ljubavno savetovalište Nataše Bekvalac: Ako ne možeš da ga preboliš, nađi drugog!

Scandal 09.09.2019 22:54
Ljubavno savetovalište Nataše Bekvalac: Ako ne možeš da ga preboliš, nađi drugog!


Kad je shvatila da još dugo neće moći da se uspava, Nataša Bekvalac otišla je na Instagram i jednostavno poručila svojim fanovima da je slobodno pitaju šta god žele, jer će biti tu i brzo im odgovoriti. Na taj način javno je “zagrebala” razne teme i sa onima koji joj nisu previše bliski, ali u svom maniru – bez dlake na jeziku.Tom prilikom se šalila sa svima koji je prate, pozdravljala ih srcima, otkrila je da je Hana više sluša od Katje, kao i da joj je “Ja sam dobro” omiljena pesma. Međutim, kada je prešla na pikanterije iz ljubavnog života umalo da sruši ovu društvenu mrežu!

Na pitanje zašto ne može da spava rekla je da je “melje život”, a iako je naređala smajlije koji plaču od smeha, mnogi su odmah posumnjali da se odvija nešto u šta javnost nije upoznata.

“Da možeš da vratiš vreme, da li bi radila stvari drugačije?” pitali su je.

“Bolje amnezija”, ogovorila je Nata, pa na neki način napomenula da bez obzira na sve što ju je snašlo, ipak ništa ne bi menjala.

Na “Oženi me, Nato!” brzo je odgovorila: “O, ne opet”.

“Savet kako preboleti muškarca kojeg još uvek volimo”, tražio joj je neko od fanova, a pevačica je bila kratka: “Nađi drugog.”

Na večito pitanje – da li planira ponovo da se udaje, nikad iskrenija Nataša Bekvalac istakla je da nije planirala. Mnogi su pomislili da je time rekla kako nijednu udaju nije planirala, dok ima i onih koji su iz ovog odgovora shvatili da je oko panonske Barbike već palo na nekoga.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak