Afričke šare

Novosti 09.09.2019 21:46
Afričke šare


Grafički crteži i majstorije afričkih zanatlija nadahnuli su svetske dizajnere da izrade odeću i modne detalje od živopisnih tkanina sa matiranim ili sjajnim nitima, kao i satenskih na kojima su geometrijske šareČak i ako niste ljubitelj šarenila koje nam stiže sa najvrelijeg kontinenta, ovih dana nećete moći da na ulicama ne primetite devojke u odeći sa afričkim motivima. 

Grafički crteži i majstorije afričkih zanatlija nadahnuli su svetske dizajnere da izrade odeću i modne detalje od živopisnih tkanina sa matiranim ili sjajnim nitima, kao i satenskih na kojima su geometrijske šare. Koristili su i rafiju, pletivo, grube prugaste materijale da naprave komade koji mogu da se nose svakodnevno, čak i u kancelariji. Podrazumeva se, neki modeli su stilizovani pa tako i elegantniji.

Afričke šare

Ako, pak, ne volite jak kolorit, a želite da ispoštujete jedan od trendova, onda možete da se opredelite za torbe sa motivima koji nedvosmisleno asociraju na vrelu Afriku i na taj način malo razdrmate vaš monohromni stil odevanja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak