Poginula američka pevačica, iza sebe ostavila šestogodišnju kćerku

Mondo 06.09.2019 15:39
Poginula američka pevačica, iza sebe ostavila šestogodišnju kćerku


Mlada pevačica Kajli Rej Haris poginula je u saobraćajnoj nesreći na putu ka nastupuAmerička kantri pevačica Kajli Rej Haris (30) poginula je u četvrtak uveče u saobraćajnoj nesreći u Novom Meksiku u sudaru u kom su učestvovala tri vozila. I drugog vozila je poginula šesnaestogodišnja devojčica, dok je treći vozač prošao bez povreda.

Nije još uvek poznato ko je izazvao udes, ali policija smatra da je razlog bio vožnja pod dejstvom alkohola.

Kajli je putovala prema gradu Taosu gde je trebalo da učestvuje na jednom festivalu, a njenu publiku i poznanike posebno je naježila činjenica da je nedugo pre smrti objavila storije na Instagramu na kojima plače od sreće.

U njima je pevačica objasnila da je veoma umorna i da joj idu suze radosnice, i da je srećna što napokon stiže u Taos nakon 12 sati puta.

Dodala je i kako je za ovaj grad vežu brojne uspomene sa sestrom i ocem koji više nisu u životu, pa se raspalakala zbog toga. Iza pevačice je ostala šestogodišnja ćerka, a njena porodica zamolila je novinare i javnost da poštuju njihovu tugu i privatnost.

"Slomljenog srca potvrđujemo da je Kajli tragično nastradala u saobraćnoj nesreći. Trenutno nemamo više detalja da podelimo i u ime njene porodice molimo za privatnost. Najbolja počast njenom entuzijazmu je širenje ljubavi i slušanje muzike koja vas inspiriše", piše u saopštenju njene menadžment kompanije.

Brojni prijatelji, poznanici i fanovi ostavljaju oproštajne poruke ispod njenih poslednjih fotografija na Instagramu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak