To dete je živelo i jelo u mojoj kući: Ceca progovorila o Luni i Anastasiji

Blic 06.09.2019 15:34
To dete je živelo i jelo u mojoj kući: Ceca progovorila o Luni i Anastasiji


Ceca Ražnatović nedavno je u jednom intervjuu progovorila o Luni Đogani i o tome kakav odnos su nekada imale Luna i njena ćerka Anastasija.Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je u jednom intervjuu progovorila o pobednici "Zadruge" Luni Đogani i o tome kakav odnos su nekada imale Luna i njena ćerka Anastasija.

Naime, Ceca je istakla da za Lunu nema ni jednu jedinu ružnu reč, te da ne zna da li se zadrugarka u međuvremenu promenila.

- Lunu nisam videla sigurno pet godina. O njoj za to vreme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv. Jedno dobro dete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promenila, nije promenila, ja to ne znam, ali za ovo vreme provedeno u mojoj kući ja za to dete nemam ružnu reč da kažem. To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući- rekla je Svetlana za "Svet".

Takođe, zvezda je dodala da između Anastasije i Lune nije bilo svađa niti problema, već da su samo krenule različitim životnim putevima.- Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega - dodala je Ceca za pomenuti magazin.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak