Obradović: Bojkot iznuđeno rešenje

Danas 05.09.2019 18:34
Obradović: Bojkot iznuđeno rešenje


Predsednik Dveri Boško Obradović najavio je da će sve članice Saveza za Srbiju do 15. septembra da se izjasne na svojim stranačkim organima o bojkotu predstojećih izbora na svim nivoima u Srbiji.Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je rekao danas u Leskovcu da će sve članice Saveza za Srbiju do 15. septembra da se izjasne na svojim stranačkim organima o bojkotu predstojećih izbora na svim nivoima u Srbiji.

Obradović je rekao da je cilj stranaka koje čine Savez za Srbiju da se stvore normalni uslovi za odvijanje izbora najmanje šest meseci, pre njihovog raspisivanja, da se oslobode mediji, ali da je „pošto je očigledno da SNS nema nameru to da uradi“, bojkot iznudjeno rešenje.

On je rekao i da odnos vlasti prema tome pokazuje imenovanje ministra policije Nebojše Stefanovića na čelo radne grupe za saradnju sa OEBS oko izbornog procesa. Obradović je pitao da li je normalno da policija kontroliše izborni proces i dodao da se u toj grupi nalazi još ljudi iz MUP Srbije.

On je rekao i da sa predstavnicima još nekolioko stranaka iz Saveza za Srbiju ide u Medvedju da bi sa građanima razgovarali o bojkotu lokalnih izbora koji se tamo održavaju u nedelju, 8. septembra. „U Medvedji su već danima kriminalno-batinaške grupe koje prete ljudima da mora da glasaju za listu na kojoj su SNS i SPS. Tamo je situacija mnogo gora nego što je bila u Lučanima“, rekao je Obradović.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak