Užas u Novom Pazaru: Muškarac dečacima od 3 i 6 godina dao ekstazi

Mondo 04.09.2019 18:01
Užas u Novom Pazaru: Muškarac dečacima od 3 i 6 godina dao ekstazi


Policija u Novom Pazaru uhapsila je P.D. zbog sumnje da je mališanima od 3 i 6 godina dao drogu, preneo je jutros portal indeksonline.rs.Sumnja se da je P.D. sinoć, u kasnim večernjim časovima, dvojici mališana, od 3 i 6 godina, dao drogu - ekstazi.

Nakon upotrebe droge, dvojica mališana se nisu osećala dobro, i hitno su primljeni u Zdravstveni centar Novi Pazar.Njihovo stanje je trenutno zadovoljavajuće i van životne opasnosti su.

"Deca su u bolnicu primljena u stanju omamljenosti. Hitno je urađeno ispiranje želuca, odnosno detoksikacija po protokolima utvrđenim za slučajeve trovanja, a za svaki slučaj konsultovali smo i naše kolege u Beogradu oko toga šta preduzeti", izjavili su u Zdravstvenom centru Novi Pazar za "Kurir".

Prema njihovim rečima kako se pretpostavlja deca su primila po jednu tabletu ekstazija, što je, kada se uzme u obzir njihova telesna težina, kao da je odrasli čovek uzeo pet ili šest tableta ekstazija odjednom.

Nezvanične informacije ukazuju da su deca kojima je osumnjičeni dao ekstazi sin i ćerka njegovog brata. Kada je i kako osumnjičeni iskoristio priliku i deci dao drogu, za sada nema informacija.

Nezvanično, majka dece primetila je da se deca čudno ponašaju pa je reagovala a zatim su deca hitno prebačena u bolnicu.

Za osumnjičenog P. D. u Novom Pazaru se zna da je do sada više puta osuđivan zbog krivičnih dela vazanih za drogu i krađe, a prema ovim podacima on se nedavno vratio iz zatvora.

Kako "Kurir" saznaje, posle prijave trovanja dece drogom, izvršen je i pretres prostorija u kojima osumnjičeni živi a nađena je manja količina droge.

Osumnjičenom P.D. je određena mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak