Lijam Pejn smuvao milionerku

Alo 03.09.2019 15:50
Lijam Pejn smuvao milionerku


Britanski muzičar Lijam Pejn ima samo 25, a već je uspeo da smota najfatalnije i najbogatije žene na svetu!Lijam je do nedavno bio u žiži javnosti, s obzirom na to da se spekulisalo da je bio u vezi sa Naomi Kempbel. 

Njihva romansa navodno je potrajala oko dva meseca, kada ga je navodno manekenka odbacila jer je "dosadan", ali popularnom pevaču nije dugo trebalo da utehu pronađe u novom naručju.

Naime, Britanac je nedavno fotografisan u izlasku sa Majom Henri, 18-godišnjom manekenkom i Instagram zvezdom, a kako se par držao za ruke - jasna je priroda njihovog odnosa.

Ovih dana sve su glasnije spekulacije da je Pejn bio sa Majom i dok se udvarao Naomi, te da su tek sada stvari postale ozbiljnije.

Maja i Lijam poznaju već godinama, a upoznali su se kada se njegova nova draga pojavila kao njegova obožavateljka na jednom događaju.

Inače, ova 18-godišnja brineta je ćerka poznatog američkog advokata Tomasa Henrije čije je bogatstvo nesagledivo, a ona je deo svog nasledstva dobila već kada je napunila 15 godina.

Podsetimo, pre romanse sa Naomi i Majom, Lijam je bio u vanbračnoj zajednici sa pevačicom Šeril Kol, sa kojom ima i sina Bera


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak