Kako da osvežite svoj životni prostor na 3 jednostavna načina

Lepota i zdravlje 03.09.2019 02:04
Kako da osvežite svoj životni prostor na 3 jednostavna načina


Svi želimo da nam dom izgleda kao milion dolara. Evo tri jednostavna saveta kako da prostor osvežite i učinite lepšimMoramo priznati da je svaka od nas sklona, s vremena na vreme, prelistavanju časopisa za ureženje enterijera, kao i svakodnevnim razmišljanjima, kako da sa ograničenim budžetom, ipak osveži prostor i u svoj dom unese malo svežine i pozitivne energije. Ponekad je za sve dovoljno malo vremena, veoma malo sredstava i doza kreativnosti, koju sigurno imate, kada ste već u glavi izgradili čitavu viziju svog doma.

Iskoristite detalje koje već imate

Pravo osveženje biće ako potpuno promenite raspored namešataja i detalja u vašem stanu. Sve će vam biti novo i neobično, a nećete morati da potrošite ni dinar. Uz to, odlučite u kom smeru želite da gradite stil svog stana, a onda potražite odložene predmete, koji su već pali u zaborav. Možda u kući svoje bake možete pronaći neki retro detalj, koji želite da restaurirate i uvrstite ga u svoju dekoraciju.

Kako da osvežite svoj životni prostor na 3 jednostavna načina

Dodajte malo boje

Krečenje je sjajna ideja ako želite osveženje, koje vas neće mnogo koštati. Izaberite nijansu koja se sjajno uklapa sa vašim nameštajem, a ipak je drugačija od trenutne. Promena boje zidova učiniće da se osećate potpuno drugačije i lepše u svom domu, bar na neko vreme… 

Kako da osvežite svoj životni prostor na 3 jednostavna načina

Poigrajte se detaljima

Detalji su sve. Sitnice neverovatno oplemenjuju tortu, pa skupite određenu sumu novca a potom idite u shopping i nabavite nove jastučiće, saksije za sobno cveće koje se slažu sa vašim nameštajem, vaze i mirišljave sveće su uvek dobra ideja. Možete eksperimentisati i sa nizom manjih, uramljenih fotografija, koje će oplemeniti prazan prostor na zidu. Igrajte se, kad god dobijete inspiraciju, jer nekada i sitne promene mogu da urade mnogo za naš prostor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak