Džastin Biber: Hteo sam da se ubijem, drogirao sam se i zlostavljao žene. Vera me je spasla!

B92 03.09.2019 13:26
Džastin Biber: Hteo sam da se ubijem, drogirao sam se i zlostavljao žene. Vera me je spasla!


Pevač Džastin Biber je na svom profilu na Instagramu objavio stravičnu ispovest o svom životuDvadesetpetogodišnji pevač i jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda svih vremena otvoreno je priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa teškim drogama, kao i da su mu suicidalne misli u jednom periodu života bile svakodnevica.

Džastin kaže da mu se kao 13-godišnjaku život okrenuo naopačke kada je od nepoznatog dečaka postao globalna senzacija koga su milioni ljudi obožavali i mrzeli. Potpuno je, kaže, izgubio kompas, jer je pre svog punoletstva imao milione i sve što je poželeo mogao je da dobije odmah. 

 Teško se nosio sa usponima i padovima, a pre svoje 19. godine bio je zavisan o drogama.

"Užasno je težak pritisak za dečji mozak da prolazi kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam imao sposobnosti za stvarni život u stvarnom svetu. Tome je kumovala i činjenica da sam došao iz nestabilne porodice", kaže pevač i dodaje da je sve svoje najgore odluke doneo do 20. godine.

Priznaje da je u jednom periodu bio užasan prema ženama, zlostavljao ih i bio besan, prensi Index. Distancirao se, kaže, od svih koji su ga voleli. Danas je zahvaljujući veri bolji čovek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

Biber kaže da mu je brak sa Hejli Boldvin pomogao da bude dobar čovek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što krasi dobre ljude.

 "Isus vas voli", poručio je pevač na kraju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak