Konačno zaljubljena: Jelena Gavrilović glumica uživa u ljubavi

Blic 02.09.2019 19:38
Konačno zaljubljena: Jelena Gavrilović glumica uživa u ljubavi


Jelena Gavrilović leto provodi radno i na snimanjima, a kako kaže, partner joj daje vetar u leđa. Dok mnogi pričaju da dečka krije kao zmija noge, plavokosa lepotica nam kaže da on zapravo ne želi da se eksponira.- Ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje - kaže Jelena i dodaje da joj je izabranik velika podrška i oko američke serije u kojoj igra:

- On me je jako podržao i naravno da je srećan zbog mog uspeha. Srećan je stvarno.

Glumica ističe da je imala priliku da upozna i partnerovu porodicu, kao i da njihovi susreti odlično prolaze.

- Imala sam priliku da upoznam njegovu porodicu. Moram reći da navodi mnogih da je on iz Crne Gore nisu tačni - rekla je lepa glumica kroz osmeh i dodala da ni njegovim najbližim ne smeta što se ona bavi glumom:

- Mislim da je ovo posao kao i svaki drugi i da u njemu treba uživati, na kraju krajeva nisam ih ni pitala, ali ja mislim da je to njima normalno.

Jelena Gavrilović sa dečkom 
Jelena Gavrilović sa dečkom

Jelenu smo zatekli na premijeri druge sezone američke serije iz domena fantazije “Predstraža”, a ona nam je otkrila da joj nije bilo lako da radi ovako zahtevan projekat.

- Stvarno sam se trudila kao što bi se svako trudio kada dobije takvu priliku. To se baš retko dešava. Bilo mi je dosta teško jer engleski koji se govori u seriji nije baš engleski koji se govori svaki dan, ima malo primesa arhaičnog. Na momente kada mi se gubila koncentracija, baš mi je bilo izazovno. Danas se puno toga snima u Srbiji i stvarno smo srećni zbog toga, ali kada imaš priliku da radiš na seriji koja pripada svetu fantazije, onda je to zaista vau. To je sve ono o čemu maštaš kao mali, da se obučeš kao princeza - kaže ona i ističe da ne sme da otkrije nijedan detalj zbog ugovora o poverljivosti:

- Stranci su jako rigorozni. Kod nas glumci često vole da izbace fotografije na Instagram, ali to se tamo ne sme.

Mama je uvek moj najveći kritičar, dok sam ja tremaroš

Jelena ističe da joj je tokom rada na karijeri najbitniji mamin komentar, sugestija i kritika:

- Mama je baš onako brutalno iskrena. Tako da i kada nešto nije dobro, ona me ne štedi. To nije loše jer onda naučiš i da napreduješ. Kada kritikuješ i nađeš način da primiš kritike od svojih, to ti daje vetar u leđa da budeš još bolji. Mada sam ja i jako samokritična. Uvek imam tremu. Trudim se da ostanem smirena, zato i ne gledam filmove koje ja radim već sačekam premijeru da bih se adekvatno pripremila.

Reditelj Džonatan Ingliš: Jelena je poput internacionalnih zvezda

Reditelj Džonatan Ingliš nije krio zadovoljstvo što je upravo sa Jelenom sarađivao na seriji “Predstraža”.

- Bilo je neverovatno i sjajno, zaista sam zadovoljan. Jelena Gavrilović je, pa, veoma visoka - rekao je on kroz osmeh i dodao:

- Impresivna je. Nema razlike u radu sa njom i internacionalnim zvezdama. Ima samopouzdanje, način na koji se ponaša tokom snimanja... Ponosan sam na nju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak