Stravične scene kod Subotice: Audi u punoj brzini podleteo pod kamion

Blic 02.09.2019 16:54
Stravične scene kod Subotice: Audi u punoj brzini podleteo pod kamion


U stravičnoj nesreći koja se jutros oko 6 i 15 sati dogodila na auto autoputu Novi Sad – Subotica poginule su tri osobe.Troje muškaraca preminulo je na licu mesta, dok je dete povređeno u stravičnom udesu koji se rano jutros dogodio na auto-putu Novi Sad- Subotica, a strašne fotografije sa mesta nesreće govore o silini udarca koji se desio kada je automobil podleteo pod kamion.

Nesreća se dogodila oko 6.20 sati kod mesta Žednik, a uviđaj radi policija i zamenik osnovnog javnog tužioca iz Subotica i za sada je poznato da su na licu mesta poginula tri muškarca iz putničkog vozila marke "audi", dok je jedno dete prevezeno u bolnicu u Subotici.

Na mesto nesreće odmah su se uputile ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasci 
Na mesto nesreće odmah su se uputile ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasci

Kako saznaje "Blic" kamion, srpskih registarskih oznaka, kretao se u pravcu graničnog prelaza Horgoša, brzinom od 80 kilometara na čas. Velikom brzinom mu se približio i zatim uleteo od nazad u njega vozač "audija", austrijskih registarskih oznaka u kom su bili turski državljani.

Na licu mesta je i vozilo pogrebnog preduzeća 
Na licu mesta je i vozilo pogrebnog preduzeća

U udesu život su izgubili vozač A. S. (35), suvozač K. M. (54) i A. S. (49) koji je sedeo iza vozača. Prema nezvaničnim informacijama koje je dobio "Blic", vozač i putnik koji je sedeo iza njega su najverovatnije braća i obojica imaju austrijske pasoše, dok se u ličnim dokumentima suvozača K. M. navodi da je državljanin Turske.

Na licu mesta nalazi se, osim vatrogasaca i Hitna pomoć, kao i automobil pogrebnog preduzeća. Saobraćaj se ponovo odvija, ali policija zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju ne dozvoljava zadržavanje u blizini nesreće.

Audi u punoj brzini podleteo pod kamion: Užasna nesreća na auto-putu za Suboticu

Prema pisanju portala Pink.rs uzrok nesreće je najverovatnije to da je vozač zaspao i podleteo pod kamion koji se kretao svojm trakom.

Tokom istrage trebalo bi da budu utvrđene sve okolnosti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak