BOŽANSTVENA figura kao rezultat posvećenosti zdravom životu, posvećenosti fizičkom izgledu uz brojna odricanja ili jednostavno - genetika? Pojedine srpske glumice, pevačice, kreatorke i druge poznate ličnosti mame uzdahe svojim dobrim izgledom i idealnim odevnim kombinacijama čak i u sedmoj deceniji, a ne libe se ni da svoje telo pokažu na plažama tokom letnjih perioda.

Glumica Danica Maksimović (67) nedavno je rasplamsala društvene mreže i medije objavom fotografija sa plaže na Crnogorskom primorju, gde se trenutno odmara. Na fotografijama pleni svojim dobrim izgledom i izvajanim telom, na kome se ne mogu očitati njene godine. Kao recept za svoj fizički izgled ona izdvaja pre svega zdrav duh, redovno treniranje duha i tela, folklor, kome je posvećena celog života, pilates sa loptama, konopcima... 

Pevačica Neda Ukraden (68), koja posebno ističe svoju ulogu bake, neretko mami uzdahe svojim dobrim izgledom na plažama širom sveta. Neda ističe i da ponosno nosi svoje godine, kao i da je za njen izgled zaslužan zdrav život i redovna fizička aktivnost. Svojevremeno, ova pevačica je isticala i da je na njoj sve prirodno, te da za njen izgled nije zaslužna plastična hirurgija već redovni estetski tretmani, poput radiotalasa, masaža, nege lice i tela.

Voditeljka i slavna loto devojka Suzana Mančić (63) često svoje pratioce obraduje nekom fotografijom, na kojoj njena figura izgleda besprekorno. Kako je i svojevrmeno isticala ova voditeljka, za savršenu figuru u velikoj meri može da zahvali genetici.

Srpska kreatorka Verica Rakočević (71) sa ponosom ističe svoje godine, ali njen fizički izgled u osmoj deceniji redovno je na meti pozitivnih komentara i oduševljenja. Ona ističe da je za njen nadaleko hvaljen fizički izgled u trećem dobu zaslužna energija, (mlađi) muž.


Danica Maksimović (67)
U sedmoj deceniji, a kao devojčice

Neda Ukraden (68)
U sedmoj deceniji, a kao devojčice

Suzana Mančić (63)
U sedmoj deceniji, a kao devojčice

Verica Rakočević (71)
U sedmoj deceniji, a kao devojčice