Manekenka objavila da je trudna: Petra Nemcova uskoro mama

B92 26.08.2019 13:41
Manekenka objavila da je trudna: Petra Nemcova uskoro mama


Jedna od najlepših manekenki na svetu, Čehinja Petra Nemcova (40), uskoro će prvi put postati mama.Ova lepotica objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako se osmehuje pored bazena, držeći se za stomak.

Ispod fotografije je napisala: "Naša porodica se širi, a i moj stomak. Toliko sam zahvalna Univerzumu zato što nas je toliko brzo obradovao ovim božanskim poklonom", istakla je manekenka i dodala kako je fotografisao budući tata, za koga je rekla da je već najbolji tata na svetu.

Petra se inače početkom avgusta udala za biznismena Bendžamina Larečea, sa kojim je u vezi od prošle godine i sa kojim je pronašla sreću posle velike životne nesreće koja je zadesila.

Podsetimo, lepa manekenka doživela je veliku tragediju kada je 2004. godine preživela cunami. Nemcova je sa svojim tadašnjim verenikom, fotografom Sajmonom Atlijem boravila na Tajlandu, ali je on na žalost poginuo.

Sajmon je izgubio život utopivši se, a njegovo telo pronađeno je tek četiri meseca kasnije. Petra je nekako uspela da preživi. Osam sati se povređenom karlicom držala za palmu čekajući pomoć, dok po nju nije došao helikopter.

Imala je ozbiljne unutrašnje povrede i nekoliko slomljenih rebara. Posledice povreda bile su velike. Manekenka je morala ponovo da uči da hoda i četiri meseca se oporavljala od svega.

Ona je nakon tragedije osnovala fondaciju "Happy Hearts" koja pomaže ljudima širom sveta posle prirodnih katastrofa, ali grade i škole i obezbeđuju smeštaj i hranu ugroženima, a i danas je aktivna na polju humanitarnog rada.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak