Maja Berović u šoku: Posle drame - optužbe da je 'izoperisana'

Mondo 21.08.2019 13:41
Maja Berović u šoku: Posle drame - optužbe da je 'izoperisana'


Pevačica Maja Berović nastupala je proteklog vikenda u Bosni i Hercegovini, a po završenom nastupu nepoznate osobe sa fantomkama pucale su na njene muzičare.Maja se ovim povodom kratkom oglasila izjavom za "Pink" i rekla da je u šoku što je doživela takav incident u zemlji u kojoj je rođena.

"Niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih, niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage", rekla je tada Maja.

Od tada se vratila "normalnim aktivnostima", a o incidentu nije govorila na društvenim mrežama, uprkos pitanjima pratilca.

Umesto priče o drami, Maja je poslednjih dana objavljivala slike s odmora, u bazenu, kupaćim kostimima... i pratioci su oduševljeno komentarisali "izgled i hrabrost" talentovne pevačice. Ne svi.

U komentarima pored slika Maje Berović stoji sijaset komentara koji se tiču izgleda, ali ne u pozitivnom smislu - "operacije čine čuda" i "opet radila plastika" samo su neki od njih. Pogledajte o kojim slikama je reč OVDE!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak