Iskopao raku za brata, a onda ga brutalno likvidirao: Bogdan bratu smrskao lobanju

Kurir 21.08.2019 13:22
Iskopao raku za brata, a onda ga brutalno likvidirao: Bogdan bratu smrskao lobanju


Student psihologije Bogdan Gajić (20) do smrti tukao bokserom starijeg brata Ignjata (24) a onda ga dokrajčio nožem.Student psihologije Bogdan Gajić (20) do smrti tukao bokserom starijeg brata Ignjata (24), a u pokušaju da prikrije zločin i otarasi se tela osujetili ga policajci

Bogdan Gajić (20) uhapšen je u Šapcu zbog sumnje da je u porodičnoj kući ubio svog starijeg brata Ignjata (24) udarcima bokserom u glavu. Mladić je zatečen na ulici u kojoj su stanovali kako mrtvog brata vozi u majstorskim kolicima u nameri da ga zakopa.

Kako nezvanično saznajemo, jezivo bratoubistvo otkriveno je u noći između ponedeljka i utorka oko 3.30 časova, kad je policijska patrola presrela Bogdana Gajića na ulici.

Jezivo otkriće 

- Policajci su patrolirali i naišli na momka koji je vozio majstorska kolica s teretom. Njima je to bilo sumnjivo pa su se zaustavili i pitali ga šta prevozi i da li mogu da pogledaju sadržaj kolica. On se samo mirno sklonio i stajao sa strane, a šokirani policajci su zatekli unakažen leš, umotan u najlon, pa u čaršav. Pored tela, u kolicima su se nalazili i lopata i ašov, jer je Bogdan, kako se sumnja, krenuo u obližnju šumu da zakopa telo svog starijeg brata - priča naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, policija je odmah uhapsila Gajića, koji nije ni pokušao da pruži otpor.
- On nije pominjao nikakav motiv ubistva, niti je želeo da daje izjave u policijskoj stanici. Dosadašnja istraga je utvrdila da je Bogdan ocu i majci, koji su bili u Beogradu u trenutku ubistva, javio da su došli neki mladići i odveli Ignjata sa sobom. Takođe, obavljen je uviđaj u kući i pronađeni su nož i bokser za koje se veruje da su korišćeni tokom jezivog ubistva - objašnjava sagovornik Kurira.

Kako saznajemo, mladić koji je ubio svoj brata studirao je psihologiju, a bio je jedan od najboljih učenika šabačke umetničke škole.
- On je bio zaista posebno dete. Bio je miran, ali izuzetno inteligentan. Čula sam da je upisao fakultet i da je na prijemnom briljirao. Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Ne znam šta je to moglo da ga natera da podigne ruku na brata, tim pre jer je taj stariji bio mnogo viši i krupniji od njega. Kako je uopšte mogao da ga savlada i ubije - pitaju se Šapčani koji su poznavali ovu porodicu.

Ugledna porodica

Bogdan je srednji od trojice sinova profesora i slikara Petra Gajića, koji radi kao predavač na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i Tanje Gajić. ekonomiste. Bogdan je bio odličan đak i student.  Ubijeni Ignjat Gajić (24) je, navodno, duže vreme maltretirao ukućane, pa bi to mogao da bude okidač koji je doveo do sukoba i ubistva.

 


IzvorAnonymous
Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak