Monstruozni zločin: Stravični detalji zločina u Šapcu

Blic 21.08.2019 12:35
Monstruozni zločin: Stravični detalji zločina u Šapcu


Bogdan Gajić (20) do smrti tukao starijeg brata Ignjata (24), a u pokušaju da prikrije zločin i otarasi se tela osujetili ga policajci. Hodao po gradu sa ašovom, lopatom i bratovim telom u najlonuŠabačka policija uhapsila je Bogdana Gajića (20) iz Šapca, osumnjičenog da je, u porodičnom domu, ubio svog četiri godine starijeg brata Ignjata. 

Zločin koji je potresao grad na obali Save, otkriven je na sasvim neoubičajeno, juče oko 3.30 sati.

- Patrola policije je bila na svom redovnom zadatku, na ulicama su kontrolisali red i mir. U Ulici oslobođenja primetili su mladića kako gura ručna kolica, što je u to vreme više nego neuobičajeno, čudno. Prišli su mladiću i zaustavili ga. Šokiralo ih je to što su u njegovim rukama videli i ašov i lopatu. Ko još u pola noći šeta sa alatom za baštu!? Pitali su ga šta prevozi, a on je počeo da vrda sa odgovorom. Rešili su da pregledaju kolica i na svoje zaprepašćenje našli leš! i To upakovan u najlon, pa u čaršav - kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom. 

Tada je klupoko zločina počelo da se odmotava. Ubrzo je utvrđeno da mladić prevozi telo brata Ignjata. Na Ignjatovoj glavi su uočene rane, kao i po telu, što je ukazalo da je njegova smrt bila nasilna.

Istražitelji veruju da je osumnjičeni Bogdan, nakon što je bratu, u krevetu, zadao smrtonosne udarce, odlučio da njegovo telo zakopa u šumici, na kraju njihove ulice, blizu porodičnog doma, te da je pod okriljem mraka krenuo da realizuje svoju nameru i zataška zločin. Navodno, u obližljem šumarku, ka Vodovodu, otkrivena je i jedna rupa, ne baš mnogo duboka. Još nije potvrđeno da je nju iskopao osumnjičeni Bogdan, i da je ašpov i lopatu nosio sa sobom da bi je prodibio i u nju pokopao bratov leš, a time i prikrio ubistvo.

Braća se posvađala tokom noći

Kako prenose beogradski mediji, braća su se posvađala tokom noći, u porodičnoj kući, a pretpostavlja se da su motiv sukoba poremećeni porodični odnosi. Prema rečima komšija, Ignjat je koristio narkotike, što je često bio uzrok sukoba.

Na kući su vidljivi tragovi tuče jer su stakla polupana.

Inače, kako pišu beogradski mediji, ubica je u rodbinskim odnosima sa poznatim slikarem Milićem od Mačve. Naime, kako piše "Kurir", Bogdan Gajić je slikarev unuk, budući da je njegova baba po ocu rođena sestra slikara.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak