Prelepoj ljubavi dosao kraj: Raskinuli Kejti Holms i Džejmi Foks

Telegraf 20.08.2019 14:40
Prelepoj ljubavi dosao kraj: Raskinuli Kejti Holms i Džejmi Foks


Kejti i Džejmi su se zabavljali od 2013, a njihova veza je bila najstrože čuvana tajna Holivuda. Zbog bolesnog ugovora Toma Kruza 5 godina su ljubav krijiU medijima se "podgrejala" priča da je prelepoj ljubavi između Kejti Holms (40) i Džejmija Foksa (51) došao kraj.

Kejti je zbog Toma Kruza bila primorana da skriva vezu čak 4 godine, a sad su Džejmija uhvatili sa drugom devojkom.

Iako ih je priča o raskidu pratila više puta tokom godina koji su proveli zajedno, ovaj put moglo bi biti ozbiljno i konačno. Naime, Džejmi je prošlog petka uslikan kako napušta jedan klub u Los Anđelesu, i to u pratnji zanosne dame.

Foks je do ranih jutarnjih časova uživao u provodu sa pevačicom Selom Vae, sa kojom je oko 2 sata iza ponoći napustio klub, držeći se za ruke, i njegovim automobilom zaputili su se u nepoznatom pravcu.

Dok Džejmi uživa u čarima noćnog provoda, Kejti su paparaci uslikali u Njujorku sa ćerkicom Suri (13), koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom (57).

Kejti i Džejmi zajedno su od 2013. godine, a poslednje zajedničko pojavljivanje imali su u maju ovde godine na 'Met Gala' događaju.

Podsetimo, u septembru 2012. kao uslov za dobijanje brzog razvoda od Toma Kruza, Kejti je pristala i na klauzulu ugovora po kojoj se obavezuje da pet godina nakon razvoda "neće uraditi bilo šta što bi javno moglo da ponizi Kruza".

To je podrazumevalo da glumica nije smela u javnosti da se pojavi sa bilo kojim muškarcem, da govori o Sajentologiji, niti je smela ni da izjavi da je zaljubljena u drugog. Takođe, izabranik Holmsove nikako nije smeo da bude u blizini Tomove i Kejtine ćerke Suri.

Ta bizarna klauzula je istekla početkom septembra 2017. godine, a Kejti Holms i Džejmi Foks odmah nakon toga uslikani su u romantičnoj šetnji po plaži u Malibuu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak