Lazić ne namerava da počne sa dijetom: Darku seva stomak na sve strane

Republika 20.08.2019 14:16
Lazić ne namerava da počne sa dijetom: Darku seva stomak na sve strane


Folk pevač Darko Lazić bio je jedan od organizatora humanitarnog koncerta održanog nedavno u Rumi za jednoipogodišnjeg dečaka koji boluje od teške bolesti, pa je sa svojim koleginicama Tamarom Milutinović i Sandrom Rešić nastupio i na taj način pomogao njegovo lečenje.Nakon održanog spektakla na društvenim mrežama je munjevitom brzinom krenula da se širi fotografija na kojoj mu je ispao stomak dok sedi pored verenice Marine Gagić!

Uprkos svim savetima lekara i stručnjaka da bi što pre trebalo da skine višak kilograma, koji mu usporava zarastanje povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, Darko i dalje nije ništa preduzeo po tom pitanju.

Stručnjaci su folkera u više navrata upozorili da je, uprkos ozbiljnim povredama, brzo uspeo da ozdravi i stane na noge, ali da samom sebi otežava i pravi komplikacije zbog toga što je nastavio nezdravo da se hrani i dodatno dobija na kilaži.

Darko: Ani nisam ostavio stan!

On je počeo i da peva pre vremena, što mu lekari nikako nisu preporučivali dok se pluća u potpunosti ne oporave, ali bi on pri svakoj kontroli rekao da se odlično oseća i da nema nikakvih poteškoća sa plućima i disanjem dok peva.   


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak