Jezivi detalji ubistva u Šapcu: Ubio rođenog brata pa telo na kolicima gurao do već iskopane rupe

Pink 20.08.2019 14:04
Jezivi detalji ubistva u Šapcu: Ubio rođenog brata pa telo na kolicima gurao do već iskopane rupe


B.G. (20) iz Šapca uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog brata (24). Mediji navode da je mladić pre ubistva iskopao rupu u koju će pokopati brata.Ubistvo u uglednoj porodici u Šapcu otkriveno je jutros oko tri sata. Kako saznajemo, tragedija je potresla mirni kraj Šapca u kome je ugledni šabački profesor i slikar P.G. živeo sa tri sina. U istom danu je otkriveno telo jednog od sinova, i osumnjičeni za ubistvo - njegov brat.

Kako navodi neimenovani izvor policijska patrola je jutros oko tri sata primetila mladića kako gura ručna kolica i kreće se u pravcu Vodovoda. Zaustavili su se i imali su šta da vide, u kolicima je bilo beživotno telo mladića.

Istrage je otkrila da je, po svemu sudeći, ubistvo planirano ranije. Navodno je B.G. već bio iskopao rupu u blizini Vodovoda, koji se nalazi u produžetku Ulice oslobođenja, u kojoj je živeo. Po tome, nakon što je usmrtio rođenog brata, krenuo je da se na kolicima otarasi leša.

B.G. (20), koji je zatečen kako gura kolica sa telom je priveden i osumnjičen za ubistvo starijeg brata (24).

Iz izvora bliskih istrazi navodi se da je mogući motiv ubistva narušeni porodični odnosi između braće.

Podsećamo, sumnja se da je on u porodičnoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom dvadesetčetvorogodišnjem bratu, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

On je osumnjičen za ubistvo i biće mu određeno zadržavanje do 48 časova. Uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.               


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak