Masakr u Rusiji: Učenik iskasapio sekirom celu porodicu

Blic 20.08.2019 12:03
Masakr u Rusiji: Učenik iskasapio sekirom celu porodicu


Učenik iskasapio sekirom celu porodicu da ne bi patili kad se on ubije. Iza sebe ostavio jezivo pisomRuski učenik Timur Kimaletdinov (16) napravio je masakr u svojoj porodičnoj kući i ubio majku, baku ,deku i blizance (4) brata i sestru. On je zločin navodno počinio pre nego što je ubio sebe, jer je znao da će oni biti tužni kada on bude mrtav.

Timur sa majkom
Timur sa majkom

Timur je sekirom izvršio krvavi pir, a razlog je navodno to što je njegova majka većinu vremena provodila sa blizancima, koji su bili mali.

Nakon što je pobio celu porodicu, tinejdžer je sebi oduzeo život skokom sa telefonskog predajnika.

U pismu koje je ostavio na trpezarijskom stolu rekao je da "voli svoju porodicu, posebno baku Lidiju (69) i deku Viktora (66) i da je šteta što će ih ubiti". U tekstu je naveo da je ubistvo počinio, jer nije želeo da par bude "tužan" zbog njegove i smrti svojih bliskih rođaka.

Student je dvoje "najvoljenijih" ubio u krevetu, a potom je svom prijatelju Evgeniju ostavio glasovnu poruku rekavši da ih je bilo "lako" ubiti.

Komšije su pronašle pet osakaćenih tela sa "dubokim ubodnim ranama sekire" nakon što je postalo sumnjivo to što baka i deka ne idu u svoju baštu kao i obično u nedelju ujutru u ruskom selu Patrikevo.

Dečak je redovno pobeđivao na akademskim takmičenjima za sjajne studente u svom regionu. Timura su komšije opisale kao "ponos svoje porodice"zbog svih njegovih uspeha.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak