Nemojte da gajite lažne nade, ovakvi muškarci se ama baš nikada neće skrasiti

Telegraf 15.08.2019 17:19
Nemojte da gajite lažne nade, ovakvi muškarci se ama baš nikada neće skrasiti


Predstavljamo vam nekoliko tipova muškaraca od kojih ne možete da očekujete da će se vezati. Srećom, među njima su tipovi koje možete prepoznati već na samom početku.Narcis

Čuvajte se muškarca koji neprestano govori o sebi, previše drži do svog izgleda i radi na tome da se izgradi, ali samo kad su u pitanju površne stvari. On ne želi obavezu jer je previše zaokupljen samim sobom.

Ponaša se kao tinejdžer

Budimo potpuno otvoreni: muškarci nikad u potpunosti ne odrastu. Neki muškarci ne uspevaju da prikriju koliko su detinjasti. Da biste se smirili i vezali, potrebna je doza zrelosti. Zato nemojte da mislite da će se muškarci koji su hronično nezreli naglo promeniti.

Čudni muškarci

Ovaj lik se ne može skrasiti. Rezultat je da stalno ima osećaj da još nešto treba da uradi pre nego što se veže za nekoga. U njegovom mozgu postoji svetlo na kraju tunela, a kad do njega dođe, skrasiće se uz ženu koju voli. Jedini je problem što je to jako, jako dug tunel.

Ne zarađuje dovoljno

Mnogi muškarci ne žele da se skrase dok nisu finansijski obezbeđeni. Vezivanje za njih znači godišnjice i poklone, a moraju i da se potrude za prsten, na kraju krajeva. Kad je reč o finansijama, muškarci su jako praktični i oprezni. Neki su čak toliko oprezni da će pravu ljubav odložiti dok se ne sredi finansijska situacija.

Šmekeri

To su najčešće sportisti i rok zvezde. Super je osećaj biti s takvim tipom, ali ćete najverovatnije sve vreme uz njega biti nervozni i pitati se kada će krenuti dalje. Kad je muškarac u poziciji da može da ima gotovo svaku devojku koju poželi, teško da će se vezati za jednu. A čak i ako to učini, rizik da će taj odnos pući prisutan je sve vreme.

Muškarci koji samo misle na seks

Mnogim muškarcima na pameti je samo seks. Njihov je princip 'uzmi koliko možeš', pa im pomisao da se smire uz jednu osobu narušava zadati cilj. Ako se i skrasi uz jednu ženu, ona najverovatnije neće moći da prati njegove seksualne apetite, pa će on to nadoknaditi na drugom mestu.

Radoholik

Vreme najradije provodi u kancelariji i nema kad da razmišlja o ženi, a kamoli još i da se obaveže. Njegovi postupci i razmišljanja su svedena na posao i zarađivanje novca.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak