Čopor pasa lutalica gospodari Karlovcima

Telegraf 15.08.2019 09:14
Čopor pasa lutalica gospodari Karlovcima


Čopor pasa u centru Sremskih Karlovaca 'opkolili' grad. Kidišu na prolaznike, napali turistkinjuSvi koji su se poslednjih dana zatekli u širem centru Sremskih Karlovaca imali su priliku da vide čopor od petnaestak pasa lutalica koji doslovce, bez ikakvih smetnji, gospodari gradskim jezgrom.

Gotovo dramatična scena dogodila se u nedelju pre podne ispred Saborne crkve kada su vernici pred početak liturgije zatvorili kapiju kako bi pse sprečili da uđu u portu, a oni lajući kidisali na ulaz.Uznemireni njihovom pojavom, ne znajući kome treba da se obrate za pomoć u takvoj situaciji, ljudi su zvali policiju, umesto nadležene u opštini.

Društvene mreže prepune su fotografija i komentara o tom slučaju, koji govore u prilog tome da Sremskim Karlovcima, koji pretenduju da budu turističko mesto, to nikako ne služi na čast. O tome da psi lutalice predstavljaju opasnost, kako za domaće stanovništvo, tako i za brojne turiste, ne treba ni govoriti.

Osim lutalica, i vlasnički psi koji šetaju centrom pretnja su za bezbednost ljudi. Po rečima prodavaca suvenira s centralnog trga, pre neki dan je pas, čiji vlasnik je poznat, napao kinesku turistkinju.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak