Pogledajte novi nastup Kodi Lia, momka koji je oduševio svet

Mondo 14.08.2019 20:23
Pogledajte novi nastup Kodi Lia, momka koji je oduševio svet


Novi nastup Kodi Lia koji je još jednom oduševio stručni žiri, ali i publiku. U američkoj verziji Talenta na binu je po drugi put stao Kodi Li, momak koji ima 22 godine, slep je i autističan.U američkoj verziji Talenta na binu je po drugi put stao Kodi Li, momak koji ima 22 godine, slep je i autističan.

Kao i prošli put i sada je pre počeka nastupa na binu sa njim izašla i njegova mama koja mu je poručila - "Hajde još jednom da 'rasturimo'".

Kodi je seo za svoj klavir, a kad je zasvirao, zapevao zaista je sve "rasturio". Njegov poslednji nastup je za samo jedan dan na YouTube platformi pregledan više od milion i po puta, neverovatno ali apsolutno zasluženo.

Kada se prvi put pot pojavio na bini rasplakao je žiri i podigao na noge celu dvoranu, a zatim i dobio "zlatno dugme" koje ga je dovelo do ovog novog nastupa u četvrtfinalima Talenta.

"Još dok je bio mali otkrili smo da obožava muziku i učio je da svira klavir. Muzika je način da on živi u svom svetu, sviranje i pevanje mu je spasilo život", rekla je njegova majka na pređašnjem nastupu.

Evo kako je zvučao njegov novi nastup:

A pogledajte i njegov prvi nastup koji trenutno ima nešto više od 42 miliona pregleda:IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak