Tuga u porodici Vitez: Barbara bi danas slavila 18. rođendan, očajni roditelji se i dalje nadaju da je živa!

Kurir 13.08.2019 16:08
Tuga u porodici Vitez: Barbara bi danas slavila 18. rođendan, očajni roditelji se i dalje nadaju da je živa!


Očajni Melinda i Endre tri godine ne znaju da li je njihova mezimica živa ili mrtva, a juče im je bilo naročito teško, jer bi slavili Barbarino punoletstvo da je kod kućeBarbara Vitez, tinejdžerka iz Sente, nestala je pre tri godine kada se sa društvom vraćala s rođendana. Prema zvaničnoj verziji, 25. novembra 2016. ona je pala s mosta u Tisu, ali njeno telo nije nađeno. Porodica Vitez od tada proživljava pravu agoniju, a kako kažu, u dubini duše se nadaju da je njihova mezimica ipak živa i da će im se jednog dana vratiti. 

Skromnoj porodici iz Sente danas je bilo naročito teško. Barbara bi na današnji dan, da je kod kuće, slavila punoletstvo. Melinda Vitez, tinejdžerkina majka, kaže za Kurir da bol i tuga ne napuštaju njeno srce.

Agonija bez kraja 

- Svakog dana se nadam da će se ova užasna agonija konačno prekinuti i da će nam stići bilo kakva informacija o sudbini naše ćerke. Negde u dubini srca verujem da je živa. Nada me ne napušta, iako nam niko ništa ne javlja. Dok smo živi, nećemo prestati da tražimo Barbaru - kaže Melinda i priznaje da joj je svaki novi dan teži od prethodnog.

- Posebno mi je teško 13. avgusta, jer sam tog dana, tačno u osam sati, na svet donela moju Barbaru. I ove godine, baš u tim satima, emocije su me savladale. Gledala sam njene slike i prisećala se proslava ranijih rođendana. Ostale su samo uspomene. Umesto da Endre i ja proslavimo punoletstvo naše ćerke, da je kuća puna gostiju, mi smo u dubokom bolu - plačući kaže majka. 

Ona kaže da je juče, na Barbarin osamnaesti rođendan, posetila grob svog sina, Barbarinog brata, koji je preminuo u martu.

 

Nismo zajedno

- Imali smo dvoje dece, a više nemamo nijedno. Izgubili smo Barbaru, a onda ostali i bez sina Atile, koji je od detinjstva bolovao od autizma i epilepsije. I on je tugovao za sestrom. Svakodnevno ju je dozivao, nije prestajao da pati za njom - neutešna je Melinda. 

Barbari je na Fejsbuku rođendan čestitao i otac Endre.
- Ćerko moja jedina, danas puniš 18 godina. Srećan ti rođendan. Oni zbog kojih nismo zajedno neka nikad nemaju mira u životu - napisao je nesrećni otac. 

Podsetimo, Barnara Vitez se 25. novembra 2016. vraćala s rođendana, kada je navodno pala sa mosta u reku. Njeni roditelji nikada nisu poverovali u tu priču.
- Potpuno smo sigurni da se ona nije saplela i pala u Tisu - govorio je njen otac Endre.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak