Tajra Benks o Naomi Kembel: Bila je grozna prema meni

B92 13.08.2019 16:37
Tajra Benks o Naomi Kembel: Bila je grozna prema meni


Poznata manekenka Tajra Benks prisetila se svojih početaka u modnoj industriji i progovorila o svom odnosu sa manekenkom Naomi Kembel, na početku karijere.Tajra je za "Vol Strit Žurnal" izjavila da je najpoznatija crnkinja u svetu mode Naomi Kembel, činila sve što je mogla da je otera sa modne scene.

Iako je ne bi nazvala rivalkom, Tajra ističe da je supermodel Naomi radila sve da se ona oseća nepoželjnom kada je ušla u modnu industriju, prenosi Independent.

"To nije bilo rivalstvo. Veoma sam osetljiva na tu reč, jer rivalstvo podrazumeva dvoje jednakih. Ona je tada bila dominantna, bila je supermodel, a ja sam bila samo nova devojka koja je došla avionom iz Pariza i proučavala modu i časopise", izjavila je Benks.

Kaže da joj nije bilo lako na početku, i da su joj prvi dani karijere u Parizu bili veoma bolni baš zbog Naomi Kembel.

"Radila sam veliki broj revija, ali sam kući odlazila uplakana, jer Naomi očigledno nije želela da budem tamo i radila je sve što je bilo u njenoj moći da me natera da odem", naglasila je Tajra.

Tajra Benks nije shvatala njeno ponašanje koje je nazvala goznim i strašnim: "To je bilo tako grozno i strašno", istakla je Benks.

Kaže da se Naomi plašila da joj Tajra ne ugrozi mesto, što nije bio slučaj sa ostalim manekenkama.

"Kada sam došla na scenu bila sam joj pretnja, jer je nova 'crna devojka' mogla da joj zauzme mesto, a samo je jedno bilo slobodno", naglasila je Tajra.

Ipak, 2013. godine Naomi Kembel je u intervjuu za magazin "Elle" pohvalila svoju koleginicu i istakla kako je ponosna na nju kao "ženu u boji" koja u svetu modelinga daje priliku drugim devojkama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak