Eterična ulja magnet za ljubav i sreću

Novosti 13.08.2019 15:56
Eterična ulja magnet za ljubav i sreću


Stručnjaci za aromaterapiju savetuju da prednost treba dati prirodnim mirisima, naročito biljkama, pa se preporučuju eterična ulja, sveće, sveže cveće ili voće. Miris pomorandže deluje osvežavajućeNAVIKLI ste da vaš dom uvek miriše i odiše čistoćom jer ustajao i neprijatan vazduh stvara negativnu energiju. Ali verovatno niste ni svesni kolika je moć mirisa. 

Stručnjaci za aromaterapiju savetuju da prednost treba dati prirodnim mirisima, naročito biljkama, pa se preporučuju eterična ulja, sveće, sveže cveće ili voće.

Miris pomorandže deluje osvežavajuće, doprinosi strujanju pozitivne energije a povezuje se i sa blagostanjem i vitalnošću.

Eterično ulje bora privlači novac a pomorandže sreću i zadovoljstvo. 

Ulja s mirisom limuna ili limete imaju moć da kontrolišu emocije i mentalnu stabilnost, dok zanosna lavanda donosi mir u dom, pa je dovoljna samo jedna kap da vas opusti. 

Miris šumskog voća privlači prijateljstvo i ljubav, a za one koji žele da pronađu iskrenu ljubav orhideje i ruže su pravi izbor, dok slatkasti mirisi vanile i cimeta sprečavaju razvod i donose bračnu sreću.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak