Optužila muža da je silovao 2 ćerke kod Zrenjanina: Lekari demantovali, on zadržan u pritvoru

Telegraf 13.08.2019 14:11
Optužila muža da je silovao 2 ćerke kod Zrenjanina: Lekari demantovali, on zadržan u pritvoru


A. S. (29) iz Melenaca kod Zrenjanina prijavila nevenčanog supruga policiji tvrdeći da je mesecima seksualno uznemiravao njihovu ćerku (3) i njeno dete (6) iz prvog brakaŽ. Ć. (42) iz Melenaca kod Zrenjanina uhapšen je juče u Beogradu nakon što je njegova nevenčana supruga prijavila policiji da je seksualno uznemiravao njihovu ćerku (3) i njenu ćerku (6) iz prvog braka. Takođe, A.R. (29) u policiji je ispričala i da ju je suprug tukao i pretio joj smrću.

Kako saznajemo, majka je u petak otišla u policijsku stanicu, gde je rekla da je njen muž mesecima neprimereno dodirivao ćerku i pastorku.

- Ispričala je da ih je mazio po genitalijama, pa čak i da ih je silovao. Inspektori su brzo reagovali i osumnjičeni je uhapšen juče. Pokrenuta je istraga kojom će biti provereni svi navodi prijave. Deca su odmah poslata lekaru i konstatovano je da nemaju povrede, što ukazuje na to da ih Ž. Ć. nije silovao. Međutim, tužilac je naložio da se njemu odredi zadržavanje do 48 sati kako bi se utvrdilo da li je počinio drugo krivično delo. On se zasad sumnjiči za nasilje u porodici i nedozvoljene polne radnje - kaže izvor iz istrage i dodaje da je A.S. zajedno sa ćerkama i svekrvom smeštena u sigurnu kuću.

U ovoj porodici ranije nije bilo sličnih prijava. Komšije kažu da A.S. važi za problematičnu ženu i za nju nemaju reči hvale.

- Njoj niko nije dobar. Često se svađala sa komšijama i prijavljivala ih policiji. Mene je jednom polila vodom nasred ulice. Otkako je došla u kuću kod Ž.Ć., ništa više nije bilo kao pre. Nekako je pridobila i njegovu majku, pa joj je ona držala stranu. Muža je varala kad god je stigla - kaže komšija iz Melenaca, gde je živela ova porodica.

I drugi komšija potvrđuje njegovu priču i kaže da je skoro siguran da A.S. želi da napakosti mužu.

- On je miran i vredan čovek. Kad je počeo vez s njom, živeli su u Beogradu. Nakon nekog vremena su prodali stan i kad su potrošili novac, došli su u Melence, kod njegove majke. Ona je ostala tu, a on je išao u Beograd da radi na građevini. U porodičnu kuću je dolazio samo da im donese novac, jer je penzija njegove majke mala, a A.S. nikada ništa nije radila - priča komšija Dragan Puškar.

Komšije ne veruju da je Ž. Ć. učinio to za šta je osumnjičen.

- Voleo je devojčice. Čak je i njenu stariju ćerku, koja nije njegova, prihvatio kao svoju. Sve im je kupovao i stalno se s njima igrao po dvorištu - pričaju komšije.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak