Pevačica na meti bogate Ruskinje! Katarinu Živković muva ruska tajkunka

Blic 12.08.2019 16:03
Pevačica na meti bogate Ruskinje! Katarinu Živković muva ruska tajkunka


Prema pisanjima domaćih medija, pevačica Katarina Živković našla se u jeku gej afere kada joj je na bazenu u Budvi navodno prišla ruska milionerka koja je želela da je osvoji.Kako izvor navodi, Kaća je bila pozitivno iznenađena.

"Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila na ležaljci pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula" , započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da Kaća u prvi mah nije shvatila kakve su namere ruske bogatašice:

"Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna... Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom."

Folkerka je tada shvatila da Ruskinja navodno želi da je odvuče u krevet!

Međutim, koliko god bila uporna, Katarina nije poklekla. U Beograd se vratila sama.

"Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje" rekla je Kaća nedavno za "Hit" i dodala:

"Jedno je kada se dopadneš muškarcu. Oni ne primećuju detalje na nama, kao što mi žene obraćamo pažnju na sve. I onda, ako se svidiš devojci, znači da si stvarno top-riba i da ti ništa ne fali!"


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak