Dnevni horoskop za 11.08.2019.

Stil magazin 11.08.2019 19:06
Dnevni horoskop za 11.08.2019.
OVAN 

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju zarade. Bićete veoma zadovoljni novim okolnostima na ovom polju.Budi vam se interesovanje prema novoj osobi koju želite da osvojite. Očekuju vas dobre promene. Izbegavajte alkohol.

 

BIK 

Povoljan je dan za promene na polju posla. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje želje na ovom planu.Pravi je trenutak za početak veze koja će biti stabilna i ozbiljna. Srećni ste i voljeni. Bez problema sa zdravljem.

 

BLIZANCI 

Lako obavljate sve poslove koje ste isplanirali za današnji dan. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.Možete da očekujete poznanstvo koje će za vas biti veoma interesantno. Sve bolje stanje vam dolazi.

 

RAK 

Isplatiće vam se rizik na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni promenama.Ako ste slobodni, pred vama je flert sa osobom koja ima nerešen bračni status. Očekuje vas odlično stanje na ovom polju!


LAV 

Dobićete podršku od strane nadređenih kako bi nove projekte mogli lakše da sprovedete u delo.Upustićete se u strastvenu avanturu sa osobom sa kojom ste do skoro imali samo prijateljski odnos. Izbegavajte cigarete.

 

DEVICA 

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da menjate radno mesto ako to budete želeli.Imate manje nesuglasice sa partnerom. Moraćete da nađete neki kompromis. Skloni ste prejedanju.

 

VAGA 

Pokušajte da popravite komunikaciju sa saradnicima ako želite da imate bolju atmosferu na poslovnom polju.Moguće je da voljena osoba očekuje da budete maksimalno posvećeni samo njoj. Puni ste energije i snage!

 

ŠKORPIJA 

Potrebno vam je više vremena da obavite sve poslovne zadatke. Imate manjak koncentracije i iscrpljeni ste.Uživate u pažnji koju vam poklanja voljena osoba. Spremni ste da se posvetite vašem odnosu. Problemi sa šećerom.

 

STRELAC 

Možete da očekujete da okolnosti u kojima se nalazite neće biti jednostavne. Potrebno vam je strpljenje za rešavanje poslovnih problema.Ukoliko budete bili hladni, partnera ste udaljili od sebe.Čuvajte se u saobraćaju.


JARAC 

Niste spremni za nove poduhvate na poslovnom polju. Moguće je da se jednim velikim delom sebe plašite rizika.Moguće je da ste razočarani u voljenu osobu i da vam se čini da stvari ne idu u dobrom pravcu.Povišena temperatura. 


VODOLIJA

Susrećete se sa novim komplikacijama na poslovnom polju. Moguće je da vam se dosta toga iznenada preokrenulo.Kao da ljubav između vas i voljene osobe menja oblik. Vaš odnos više nije isti. Prijaće vam odmor. 


RIBE 

Shvatili ste da veliki deo odgovornosti na ovom polju treba da preuzmete sami što predstavlja veliko opterećenje za vas.Možete da očekujete solidnu situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Dan je pogodan za odmor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak