Surove prozivke: Hurem više ne liči na sebe!

Mondo 10.08.2019 14:29
Surove prozivke: Hurem više ne liči na sebe!


Merjem Uzerli se slikala sa Džej Lo a komentari fanova totalno su uništlili. Gde je nestala lepa Hurem?!Pevačica Dženifer Lopez nedavno je održala koncert u Šeriku u Turskoj u okviru svoje muzičke turneje "It's my party". 

Poznata tursko – nemačka glumica Merjem Uzerli, poznatija kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni" iskoristila je ovu priliku da se slika za velikom mužičkom zvezdom.

Merjem je sliku objavila na svom Instagram profilu, a njeni pratioci su se zaprepastili njenim trenutnim izgledom i pitali gde je nestala lepa Hurem.

"Merjem je potpuno uništila lice", Merjem, promeni frizera", neki su od komentara na Instagramu.

Njeni fanovi se nisu tu zaustavili negu sa nastavili sa prozivkama kritikujući i njenu odevnu kombinaciju. Oni su njenu haljinu nazvali "čudnom" i pitali je zašto je to obukla, a neki od komentara su bili i da Lopezova koja je starija od nje 14 godina izgleda bolje nego ona.

Sulejman Veličanstveni  je turska serija snimana od 2011. do 2014. godine, a glavna ranja serije su dešanja iz Sulejmanovog zamka. Merjem je tumačila lik Hurem, lepe Sulejmanove druge žene i njegove najveće ljubavi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak