Traži da vidi ćerku! Ivan Marinković konačno isplatio alimentaciju od 410.000

Alo 09.08.2019 19:08
Traži da vidi ćerku! Ivan Marinković konačno isplatio alimentaciju od 410.000


Ivan Marinković izmirio je dugovanje u iznosu od 410.000 dinara koje je sudskim putem potraživala njegova bivša supruga Goca Tržan na ime neisplaćenih alimentacija.
Ovim je okončan proces pokrenutjoš pre skoro pola godine, treći put za isto krivično delo. 

Bivšem učesniku "Parova", prema tvrdnjama Gocinog advokata Branislava Bogdanovića, pretila je zatvorska kazna jer je dva puta uslovno osuđen za neplaćanje alimentacije, što znači da svrhe kažnjavanja nisu ispunjene. Međutim, Ivan je uspeo da izbegne moguću robiju tako što je pre dva dana uplatio dug. Njegov pravni zastupnik Rade Todorović rekao je za Kurir da će Marinković nastaviti da plaća obaveze prema ćerki Leni, kao i da će tražiti da viđa svoje dete.

"Suđenje je odloženo za septembar, ali neće ni imati potrebe da se održi jer je Ivan izmirio obaveze. Uplatio je ceo iznos. Pokušaćemo da se dogovorimo s Gocom da više ne bude ovakvih tužbi jer je bespotrebno, Ivan će ubuduće izmirivati svoje obaveze, a ako slučajno bude problema, rešićemo ih mirnim putem. Nema potreba da se on blati toliko po medijima kad nije tako. Čovek nije imao novca, a čim je zaradio, platio je svoju obavezu. Pa, svaka druga žena u Srbiji bi trebalo da tuži muškarca zbog neplaćanja alimentacije, to nije u redu. Takođe, tražićemo i da Ivan može da viđa dete, obratićemo se socijalnoj službi. Goca nije dala da viđa ćerku jer nije plaćao alimentaciju, po meni su to ucene. Evo, sad je platio i više nema prepreka", smatra Todorović.

Osim ovog procesa koji je okončan, između Goce i Ivana vodi se još jedan spor, koji se tiče kredita za stan u Mirijevu, ali i to će Marinković pokušati da reši mirnim putem.

"To stoji i dalje. Ali rešićemo i to uskoro. Trebalo je da se hipoteka skine sa Ivanove pokojne majke. Pet godina to nije urađeno. Ivan je mogao da tuži Gocu zbog toga, ali on nije takav, neće to da uradi", dodao je Marinkovićev zastupnik.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak