Leševi na sve strane: Horor kod Negotina

Mondo 09.08.2019 17:23
Leševi na sve strane: Horor kod Negotina


U dvorištu porodice Kazimirović, u selu Jabukovac kod Negotina, dogodilo se četvorostruko ubistvo. Repriza horora iz 2007. godine.Oko 14 sati u dvorištu porodice Kazimirović u zaseoku Vratna, pronađena su četiri leša, tri žene i muškarca, saznaju "Večernje novosti".

Telo Raje Kazimirovića starog 72 godine bilo je na traktoru, u dvorištu je bio leš Dragice Kazimirović stare 83 godine, kao i još dva, za sada neidentifikovana, leša osoba ženskog pola, navodi TV Pink.

Istraga i uviđaj su u toku, a uzrok smrti za sada nije poznat.

U selu Jabukovac dogodilo se najveće masovno ubistvo u Srbiji, 2007. godine, kada je ubijeno devet ljudi. Ubica, Nikola Radisavljević tvrdio je da je pod "ženskim vradžbinama".

Prve žrtve Radosavljevića bili su Velja Đj. (58), njegov sin Dragan (22) i baka Marina K. (76). Od zadobijenih povreda od metka na licu mesta su preminuli bračni par Branislav (58) i Draginja B. (55), Srđan B. (15), Branislav B. (30), Persida B. (37) i Anika Č. (62).

Persida B. je ubijena na terasi dok je prostirala veš, a Anika Č. je uzalud pokušala da se sakrije u pomoćnu prostoriju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak