Dakota Džonson razočarala fanove: Glumica promenila izgled

Informer 07.08.2019 17:13
Dakota Džonson razočarala fanove: Glumica promenila izgled


Glumica Dakota Džonson poznata po ulozi u filmu '50 nijansi sive' privukla je pažnju svih novim osmehom.Iako je bila prepoznatljiva po razmaku između prednjih zuba, holivudska težnja za savršenstvom očigledno je učinila svoje, pa je i ova glumica odlučila da promeni izgled i po ugledu na mnoge holivudske zvezde dobije savršen osmeh.

Naime, 29-godišnja glumica poznata po ulozi u filmu "50 nijansi sive" privukla je pažnju svih novim osmehom. 

Iako je bila prepoznatljiva po razmaku između prednjih zuba, holivudska težnja za savršenstvom očigledno je učinila svoje, pa je i ova glumica odlučila da promeni izgled i po ugledu na mnoge holivudske zvezde dobije savršen osmeh.

Baš poput Madone i Brižit Bardo, mnogi su smatrali da Dakota sjajno nosi tu estetsku nesavršenost i da je to njen zaštitni znak koji je trebalo da sačuva. 

U filmu koji je promovisala, Dakota još ima prepoznatljiv razmak pa je sigurno reč o novom zahvatu. Mnogi su primetili da se na crvenom tepihu smejala mnogo više nego inače. 

Očigledna promena na licu popularne glumice izazvala je burnu reakciju i veliki broj komentara njenih fanova na društvenim mrežama. Većina žali zbog toga što je glumica težila savršenstvu, ali ima i onih kojima se dopao nov osmeh glumice.

 - Tužna sam što je Dakota popravila razmak između zuba jer je po njemu bila prepoznatljiva, ali ako je to čini srećnom, samo napred -  napisala je na Tviteru obožavateljka glumice. 

Bilo je i šaljivih tvitova na račun novog osmeha glumice: "Neka neko učini Bogu uslugu i od sada fotošopira razmak između zuba Dakote Džonson". 

Inače, Dakota se često šalila na račun svoje nesavršenosti, a jednom je i pokazala šta sve može da stane između njenih zuba, pa je tako pred kamerama provukla i kreditnu karticu.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak