Sofija Milošević je savršena na Instagramu, a evo kako izgleda na paparaco fotografijama

Puls 07.08.2019 16:20
Sofija Milošević je savršena na Instagramu, a evo kako izgleda na paparaco fotografijama


Atraktivna manekenka svoju lepotu platila je brojnim spekulacijama i povezivanjima sa uticajnim ljudima. Sofiju Milošević uslikali smo u kompleksu gde noćenje košta više hiljada evra i sačekali da vidimo sa kim provodi leto da bismo proverili ta gradska šuškanja.Kako je sve vreme bila sama, odlučili smo da je pitamo sve ono što je prati u proteklom periodu, među kojima su priče da je u vezi sa raznim sportistima.

- Verovali ili ne, nikada više do sada nisam mogla da čujem brojne izmišljene priče o tome s kim se zabavljam. Bukvalno svaki dan me pozovu prijatelji koji mi saopšte da sam sa nekim novim u vezi. Lepe žene su uvek imale takav teret da im se stavljaju brojne etikete. Uspeh i lepota su jedine stvari koje vam ljudi nikada neće oprostiti - u dahu nam je ispričala manekenka koja je do sada uradila brojne kampanje za prestižne svetske brendove.

Sofija Milošević

O intimnim odnosima za jednu noć Sofija kaže da je veliki protivnik iz mnogo razloga:

- Apsolutno sam protivnik toga jer sam neko ko ima veliki ego i razmažena sam. Volim da to radim sa emocijama i bitno mi je da je neko zaljubljen u mene. Zato je za mene bolje da mesecima budem sama nego da menjam partnere kao čarape - kroz smeh poručuje devojka koja planira da se uskoro vrati u Ameriku i tamo radi na proširenju svog brenda haljina koji radi poslednjih meseci.

Na pitanje kako reaguje kada čuje da je od jutros u vezi sa nekim fudbalerom ili da je sa njim uslikana na popularnom beogradskom splavu, ona kaže:

Sofija Milošević

- Prvo se glasno nasmejem, onda shvatim da osoba koja takve priče plasira po gradu ima bujnu maštu, a onda obično sledi poziv od prijatelja sa kojim su me povezali. Tračevi se brzo šire gradom, ali trudim se da me to uopšte ne uzbuđuje jer znam ko sam i na koji način živim. Da li se to nekome dopada ili ne, to je već njihova stvar. Sve te priče koje kruže su izmišljotine uglavnom ljubomornih žena.

Na pitanje kakav je trenutno njen emotivni status, da li misli da je spremna za brak i mašta li kao i većina žena o tome, kaže:

- Slobodna sam devojka. Prošle godine sam raskinula dugogodišnju ljubavnu vezu i smatram da se najbolje osećam kada sam slobodna. Ne čeznem za brakom ni za osnivanjem porodice, želim da uživam sada i da se posvetim maksimalno poslu, jer želim da ove godine budem uspešnija od prethodne.

Sofijin ljubavni život često je bio predmet medijskog interesovanja. Iako se mnogo spekulisalo, u javnosti se pojavila sa dva dečka. To je prvo bio Viktor Troicki, a kasnije Adem Ljajić. Sofija je sa Viktorom provela dve godine, dok je sa Ademom Ljajićem u ljubavi bila tri godine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak