Udala se Hajdi Klum! Glamurozno venčanje na jahti iz snova

Republika 07.08.2019 14:31
Udala se Hajdi Klum! Glamurozno venčanje na jahti iz snova


Manekenka Hajdi Klum i Tom Kaulic venčali su se na ostrvu Kapri, a iako su pokušali da ih zadrže u strogoj tajnosti detalji slavlja su ipak isplivali u javnost.Manekenka i roker, inače član benda Tokio Hotel u petak su započeli slavlje na italijanskom ostrvu Kapri.

Ceremonija venčanja upriličena je na luksuznoj jahti 'Christina O', koja je 45. najveća jahta na svetu, a nedeljni najam ove jahte košta gotovo 700.000 dolara.

Na njoj su do sada boravile mnoge svetske zvezde, a jahta nudi brojne luksuzne sadržaje, između ostalog veliki bazen ukrašen mozaikom, heliodrom, kristalnu dvoranu, velnes centar, teretanu, bioskop, i može da primi do 250 gostiju.

Na venčanju koje su manekenka i 17 godina mlađi muzičar upriličili sa njima je bilo svo četvoro dece Hajdi Klum, kao i brojni prijatelji i članovi porodice.

Oni su na Kapri stigli manjim brodovima, a nakon što su se iskrcali počela je zabava u restoranu.

Izvor blizak paru otkrio je da su troškovi glamuroznog venčanja koštali čak tri miliona dolara, kao i da će Hajdi i Tom narednih nekoliko dana provesti sa prijateljima u Italiji.  IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak