ЈКП 'Пут': Асфалтиране улице добијају банкине

Дневник 07.08.2019 11:19
ЈКП 'Пут': Асфалтиране улице добијају банкине


Грађевинске екипе ЈКП „Пут“ су ових дана распоређене на Клиси, Видовданском насељу и у приградским насељима Ветернику и Футогу.О тим и још понеким радовима говори Биљана Ћубић, која је у том предузећу задужена за односе с јавношћу.

– Након асфалтирања већег броја улица на Клиси: Коче Васиљевића, Ковиљске, Миливоја Васића, Ангела Влатковића, Анастаса Јовановића, Марије Петровић, Васе Јовановића Чиче, Владимира Деметровића… следи уређење банкина поред коловоза, струганим асфалтом – наводи Биљана Ћубић.

Исти посао ће се наредних дана обављати и у осам новоасфалтираних улица на Видовданском насељу: Газиместанској, Миленка Стојковића, Светислава И. Петровића, Коче Васиљевића, Бошка Новаковића, Зидарској...

У току је припрема за асфалтирање у још три улице: Светлане Вранић, Добре Јовановић и Милице Томић на Клиси. Припрема се и пресвлачење коловоза новим асфалтом у Черевићкој улици на Адицама, док је у Коперниковој улици, на Новој Детелинари, завршено.

У граду се раде и други послови мањег обима на дневном нивоу. Тако је у току поправка тротоара од бетонских плоча у Боре Продановића 12, враћање раскопаних јавних површина у технички исправно стање на две локације на Новом насељу, као и санација оштећења у Јегричкој улици.

У Шекспировој улици, код Лиманског парка, израђени су успоривачи брзине од асфалта, који су обележавани хладном дебелослојном пластиком.

У Футогу и Ветернику санирају се аутобуска стајалишта, а ти радови потрајаће ће још неколико дана. С друге стране, у Шекспировој улици, код Лиманског парка, израђени су успоривачи брзине од асфалта, који су јуче  обележавани хладном дебелослојном пластиком.

Одељење сигнализације је интензивирало фарбање хоризонталне сигнализације у зонама школа. Јуче је тај посао обављен у Руменки, Кисачу и Степановићеву, а због хаварије семафора на раскрсници Сентандрејског пута и Партизанске улице, једна од техничких екипа „Пута” била је јуче ангажована на поправци и монтажи семафорске опреме.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak