Nakon glasina da se potukla sa dečkom, Andreana Čekić otkrila pravu istinu

Blic 07.08.2019 10:05
Nakon glasina da se potukla sa dečkom, Andreana Čekić otkrila pravu istinu


Folk pevačica Andreana Čekić pre nekoliko dana nije se pojavila na dogovorenom nastupu u Budvi, a pojedini mediji pisali su kako je razlog tome njena žestoka svađa sa dečkom Milošem.



Ona je sada na svom profilu na Instagramu objavila selfi sa Milošem, a u opisu fotografije stavila je srce, čime je jasno pokazala da sa svojim izabranikom nije u svađi.   

Andreana sve češće javno izjavljuje ljubav svom izabraniku Marku, a ovog puta otvorila je dušu više nego inače.

- Sa tobom je rečenica "Nije važan cilj, nego put" dobila pravi značaj. Ranije sam na razna mesta odlazila sa pogrešnim ljudima, osećala se usamljena i prazna, terala sebe da se oduševim, ali nikako nije uspevalo. Sa tobom sada sve ima smisla, ljubavi. Sa tobom se radujem svemu što jeste, svemu što će tek da bude. Sa tobom imam sve i više od toga. Zahvalna sam mnogo na tome. Volim te neizmerno, u svakom trenu, na svakom mestu - napisala je pevačica obraćujući se Marku.

Podsetimo, pre nekoliko dana je u javnost dospela informacija da su se Andreana i Marko navodno žestoko posvađali i da je došlo čak i do fizičkog obračuna, a pevačica je to demantovala. Ovo porukom je, po svemu sudeći, još jednom želela da pokaže da je u njenoj vezi sve u redu. 

Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak