Brena sve mršavija, a Boba kao bure! Bivši teniser se izobličio

Kurir 05.08.2019 11:50
Brena sve mršavija, a Boba kao bure! Bivši teniser se izobličio


Lepa Brena i Boba Živojinović ovih dana krstare crnogorskim primorjem, a kako se vidi iz priloženog, bivši teniser se opustio, i to previše.Pevačica je napravila snimak sa jahte na kome se vidi Boba koji sedi u šorcu s tompusom u ruci.

I dok Brena izgleda standardno odlično, bez grama sala, u šta se uveravamo gotovo svakodnevno, nekadašnji sportista godinama kuburi s viškom kilograma, a čini se da je njegov stomak sada veći nego ikada.

Boba očito uživa u raznim g

Boba očito uživa u raznim specijalitetima, a poznato je i da je vrhunski kuvar, pa verujemo da i na jahti sprema, ali i degustira razna jela, a tu su i brojni restorani na celom Jadranu. Pretpostavljamo da Brena nije oduševljena njegovim izdanjem, s obzirom na to da je Živojinović pre nekoliko godina priznao da mu supruga stalno zvoca.

- Jedino se ne slažemo u hrani, pošto ona zbog posla pazi šta jede, a ja sam dobio ove silne kilograme. Zbog toga stalno ide za mnom i opominje me - ispričao je.

Smršao 25 kilograma

Boba je pre devet godina obećao da će se ošišati na ćelavo ukoliko Srbija osvoji Dejvis kup, ali i da će smršati čak 25 kilograma, u čemu je i uspeo.

Međutim, brzo se vratio hedonističkom načinu života, pa su rezultati te dijete ostali u dalekoj prošlosti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak