Teška saobraćajna nesreća: Preminuo i drugi dečak koji je teško povređen u nesreći kod Požarevca

Novosti 04.08.2019 18:24
Teška saobraćajna nesreća: Preminuo i drugi dečak koji je teško povređen u nesreći kod Požarevca


Aleksandar Pešić (42), njegova majka Stanica i osmogodišnji sinovi blizanci nastradali su od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - NišTeška saobraćajna nesreća desila se oko 500 metara od isključenja ka Požarevcu, na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu.

Aleksandar Pešić (42), njegova majka Stanica i osmogodišnji sinovi blizanci nastradali su od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš kod skretanja za Požarevac kada ih je u njihov "sitroen", iz još uvek neutvrđenih razloga, udario Adem Smail (49) svojim "folksvagen šaranom".

Aleksandar, njegova majka i jedan od sinova izdahnuli su na licu mesta i hitne službe koje su pozvane da pomognu povređenima mogle su samo da konstatuju smrt. Drugi dečak, za koga se cela Srbija danas molila, izgubio je najtežu bitku u Urgentnom centru u Beogradu, gde je bio prebačen zbog teških povreda.

Kako se kasnije saznalo, Aleksandar je sa sinovima i majkom krenuo na Srebrno jezero na odmor. Kako je razveden od supruge, dečaci su kod njega bili na letnjem raspustu.

- Planirali su da se malo odmore, jer su dečaci na raspustu. On i Slavica borili su se za tu decu, dobili ih vantelesnom oplodnjom. Ne smemo ni da pomislimo kako je Slavici! - kazali su juče poznanici porodice Pešić.

Dečaci su živeli sa majkom, koja je medicinska sestra u Kniću, u Oplaniću. Ipak, redovno su posećivali oca i bili su izuzetno bliski.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak